• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2020

12:45

OVO NIKAD NISAM VIDELA, TRAMP ĆE MORATI DA URADI NEŠTO SLIČNO! Ksenija Pavlović, izveštač iz Bele kuće: VUČIĆEV VIRTUELNI PREDIZBORNI SKUP POMERA GRANICE!

Politika

OVO NIKAD NISAM VIDELA, TRAMP ĆE MORATI DA URADI NEŠTO SLIČNO! Ksenija Pavlović, izveštač iz Bele kuće: VUČIĆEV VIRTUELNI PREDIZBORNI SKUP POMERA GRANICE!

Podeli vest

Ksenija Pavlović Mekatir, američka novinarka i redovan izveštač iz Bele kuće u Vašingtonu, oduševljeno je prokomentarisala jučerašnji prvi onlajn predizborni skup Aleksandra Vučića i liste "Za našu decu", kao nešto što do sada nije viđeno političkim kampanjama

 

- Novi model kampanje predsednika SrbijeAleksandra Vučića, virtuelni predizborni skup, je korak napred. Ovo je prvi put da vidim ovakvu vrstu skupa, Donald Tramp će verovatno morati da uradi nešto slično u svojoj kampanji... - napisala je Ksenija Pavlović.

 

 

Ksenija Pavlović Mekatir je jedna od retkih novinara koja dosad nije propustila nijednu konferenciju predsednika SAD Donalda Trampa otkako je on 2016. došao na čelo Amerike.

Pavlović Mekatir je prva novinarka srpskog porekla koja je dobila novinarsku akreditaciju za svakodnevno izveštavanje iz Bele kuće.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 3 godine

Ma kakav Predsednik.. Predsednik može da bude loš, srednje žalostan, dobar.. Ovo je naš Aca, dete Srbije. Čovek kojeg je ova zemlja dugo čekala, i hvala Bogu dočekala, da nam je živ i zdrav, i dugo da bude na čelu ove zemlje.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Drago mi je što Srbija ima takvog predsednika države! Čitaoce ,,Informera'' koji žive u Srbiji i imaju pravo glasa molim da na izborima koji će biti održani 21. juna ove godine glasaju za kandidate koji su na listi Srpske napredne stranke a, naravno, njima ću i ja dati svoj glas.

gaša

pre 3 godine

Neviđeno ,izvanredno ,zapravo FENOMENALNO !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija