• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

17.05.2020

21:38

KAPETAN DRAGAN PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE IZLASKA IZ ZATVORA: U Hrvatskoj i dalje traje rat protiv Srba!

Politika

KAPETAN DRAGAN PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE IZLASKA IZ ZATVORA: U Hrvatskoj i dalje traje rat protiv Srba!

Podeli vest

Gosti emisije "Hit tvit" na televiziji Pink su kapetan Dragan, prvi put na srpskoj televiziji nakon izlaska iz hrvatskog zatvora, Aleksandar Raković, istoričar i novinar Zoran Ostojić

- Bio sam vojjnik, bavio sam se humanitarnim radom. Imao sam i TV emisiju. Život je suviše kratak da bi se čovek specijalizovao samo za jednu stvar - naveo je Dragan Vasiljković.

Kako je on rekao, on je u Hrvatskoj proživeo torturu.

- Nikada do današnjeg dana oni nisu ponudili ijedan jedini proverljivi dokaz za ono što su me optužili - rekao je on i dodao kako to može u Hrvatksoj kada se sudi Srbima.

- Rat protiv Srba i dalje traje u Hrvatskoj. Pitajte 10 miliona Srba šta misle o tome - naveo je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 3 godine

10 000 0000 Srba , 8 000 000 bi islo na more u ljepu njihovu a 2 000 000 ce navijati za njih na sledecem tekmicenju. Kapetane, nema vise SRBA patriota, sve se izmjenilo.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija