• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

18.05.2020

20:44

STAVIO TAČKU! GRENEL PODVIKNUO KURTIJU: Ne zanima me šta će da piše u dokumentu, ali hoću da dogovor bude gotov do septembra!

Politika

STAVIO TAČKU! GRENEL PODVIKNUO KURTIJU: Ne zanima me šta će da piše u dokumentu, ali hoću da dogovor bude gotov do septembra!

Podeli vest

Vršilac dužnosti privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je da američki izaslanik Ričard Grenel želi brzo postizanje sporazuma Beograda i Prištine, ocenivši da ga ne zanima sadržaj dokumenta

- Grenel je zatražio brz sporazum i moj utisak je da nije želeo zlo za albanski narod i Kosovo, ali kada nešto treba brzo da učinite, pokušate da izvršite pritisak - rekao je Aljbin Kurti u razgovoru preko interneta za Univerzitet Harvard.

Kurti kaže da je Grenel želeo da ovaj sporazum bude glavni cilj.

- U oktobru mi je rekao da želi sporazum u februaru, a sada želi da sporazum bude postignut do septembra - kaže Kurti. 

Kurti je rekao da se zalaže za dobro pripremljen dijalog sa SAD i EU kao posrednikom.

(VIDEO) NE RAZUMEM KAKO SE NEKO PRETVARA DA JE PITANJE REŠENJA KOSOVA HITNA STVAR! Smajlović žestoko potkačila opoziciju: Oni već sedam, osam godina pričaju kako Vučić mora "hitno" da reši problem!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 3 godine

Ako bude dogovor,zamena teritorija,(ne razumem samo ,kako možemo menjati srbsko za srbsko),Srbija naravno gubi. Ne treba žuriti. Ako vlast misli drugačije,ostaće prokleti.I po svaku cenu im ne treba dozvoliti, da potpišu takav sporazum.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija