• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2020

15:04

MAMU I TATU VOLIM VIŠE OD ĐILASA! Boško Obradović "otkrio pravi razlog" za prekid štrajka glađu - ZAMOLILI SU ME RODITELJI, MORAO SAM DA IH POSLUŠAM!

Politika

MAMU I TATU VOLIM VIŠE OD ĐILASA! Boško Obradović "otkrio pravi razlog" za prekid štrajka glađu - ZAMOLILI SU ME RODITELJI, MORAO SAM DA IH POSLUŠAM!

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović nastavlja da pravi cirkus na političkoj sceni Srbije! Posle izjave da je prekinuo štrajk glađu, jer su ispunjeni svi njegovi zahtevi (?!?), Obradović se opet oglasio i otkrio zašto je stvarno odustao od štrajka glađu..

- Nismo prekinuli štrajk iz zdravstvenih razloga, već smo morali da mislimo na druge, i njih da ne ugrožavamo - rekao je Obradović za Đilasov portal Nova.rs.

Na pitanje koji su razlozi, ako već nisu zdravstveni, za prekid štrajka, Obradović je rekao da nisu bili spremni da plate cenu zdravlja i mira nabližih.

- Ja sam redovno komunicirao sa porodicom. Majka me nije zvala deset dana, i ja sam to shvatio kao podršku. Desetog dana su me ona i otac pozvali. Porodica mi je rekla da postoji nešto što je iznad politike i čitave situacije i da moram da mislim i na druge - rekao je Obradović obrazlažući odluku da prekinu.

Boškovu odluku da prekine štrajk zbog mame i tate, prokomentarisao je na Tviteru funkcioner SNS i direktor CEBEF-a Damir Handanović:

- Jaooo, pa Dragan Đilas se bukvalno na svom sajtu sprda sa Boškićem. Blam! - napisao je Handanović.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 3 godine

sta je izlapila guza.............haha mama te zvala...jadna je majka koja ima takvog sina

slađa

pre 3 godine

Да си жив и здрав, Бошко Обрадовићу, лидеру "Двери". Ти си бранилац српства и Србије. Србија је за трајно рестаурирала и зацементирала систем и темеље Краљевине Србије са ЊВ Краљем Александром II Карађорђевићем на челу. За вечна времена. То зна и председник Америке Доналд Трамп. Да живи Краљевина Србија и Република Српска. И сав српски род. Бог је најјача сила и он је на нашој страни.

milovan

pre 3 godine

E jadni su ti i tata i mama. Kada te nisu nicemu naucili. A i njih vise izgleda pojede sramota od komsiluka kako nejedes 11 dana a neizgubis ni kilo. Cudan neki strajk. Ja nemogu ni dan a ti 11.

Djekson

pre 3 godine

Dozlogrdilo i Roditeljima više Da ih sin Blamira

nemanjic

pre 3 godine

Zvali te, da ti kazu, da ti ni tvoji seljani ne veruju da strajkujes i smeju ti se, kao i cela Srbija. Kao i svaka kukavica, sad se vadis na mamu i tatu. A, gde su ti bili, mamica i tatica, dok si divljao po beogradu???

Deda Nole

pre 3 godine

Ljudi da se razumemo Boskica je zvala mama i rekla mu da je tata ljut sto sedi na betonu,a Boskic kao dobar sin odmah je poslusao roditelje da ne bi bilo belaja.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija