• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.05.2020

15:35 >> 15:43

(FOTO) DIPLOMATE PET NAJMOĆNIJIH ZEMALJA POHVALILE BORBU SRBIJE PROTIV KORONE! VUČIĆ SE SASTAO SA AMBASADORIMA KVINTE!

Politika

(FOTO) DIPLOMATE PET NAJMOĆNIJIH ZEMALJA POHVALILE BORBU SRBIJE PROTIV KORONE! VUČIĆ SE SASTAO SA AMBASADORIMA KVINTE!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte - Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, sa kojima je razgovarao o evropskim integracijama Srbije, predstojećim izborima i situaciji u regionu

Sagovornici su zaključili da je važno da izbori budu održani u dobroj izbornoj atmosferi i da sve stranke imaju fer kampanju, kao i da glasači budu motivisani da izađu u što većem broju.

 

 

Tema razgovora bio je i prošlonedeljni video konferencijski sastanak EU Zapadni Balkan, kao i zastoj dijaloga sa Prištinom, vladavina prava i situacija u regionu.

U otvorenom, konstruktivnom i sadržajnom razgovoru istaknuto je da treba raditi na dobrim susedskim odnosima u cilju pune stabilizacije političkih prilika u regionu.

Ambasadori zemalja Kvinte i šef Delegacije EU izrazili su zadovoljstvo borbom protiv zarazne bolesti KOVID-19. Predsednik Vučić zahvalio je na pomoći EU i  SAD, koju smo dobili tokom pandemije, i obavestio ambasadore o ekonomskoj situaciji i programu za oporavak privrede nakon pandemije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srki

pre 3 godine

Od kada su Italija, Francuska, Velika Britanija i Nemacka mocniji od Kine ili Rusije? Ko je kome slao pomoc?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija