• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.05.2020

11:20

LJUTENICA, TRLJANICA I ĆEVAPI! Vučić iznenada posetio Leskovac, a onda OBJAVIO FOTKE NA INSTAGRAMU! (FOTO)

Politika

LJUTENICA, TRLJANICA I ĆEVAPI! Vučić iznenada posetio Leskovac, a onda OBJAVIO FOTKE NA INSTAGRAMU! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbija Aleksandar Vučić iznenada se danas oglasio na Instagramu "budućnostsrbijeav", na kojem je objavio fotografije iz jednog restorana u Leskovcu...


- Ljutenica, trljanica, ljuta paprika i leskovački ćevapi u restoranu Groš u Leskovcu. Ljudi iz svih krajeva Srbije treba da osete ukus i miris najbolje srpske kuhinje - poručio je Vučić uz fotografije iz restorana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sascha djuric

pre 3 godine

svaka cast predsednice. zasluzili ste mnogo vise. mnogo ste ucinili za srbiju. al ne zaboravite i nas srbe iz inostranstva. zelimo ti sve najbolje. idem prvom prilikom i ja u taj restoran. moj otac povratnik iz austrije vas obozava. bili su mnogi pre vas na vlasti, ali vam do sada niko nije ravan. vi kao predsednik, i dacic pa vulin, to je jedan izvanredan tim. dacic tek zasluzuje najvisi orden, covek je uspeo nemoguce, a to je povlacenje priznanja tzv drzave kosovo od 20 drzava. prijatan rucak.

AS

pre 3 godine

BUDIMO REALNI. ODUVEK SE U NAŠOJ SRBIJI NAJBOLJA HRANA SPREMA I JEDE.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija