• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.05.2020

22:14

VELIKI BRAT DRAGAN ĐILAS IMA OČAJNIČKU ŽELJU DA DISKREDITUJE MINISTRA STEFANOVIĆA! Mirković: Izmislio je pismo oficira policije!

Politika

VELIKI BRAT DRAGAN ĐILAS IMA OČAJNIČKU ŽELJU DA DISKREDITUJE MINISTRA STEFANOVIĆA! Mirković: Izmislio je pismo oficira policije!

Podeli vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković izjavio je danas da je jedan od vođa opozicije Dragan Ðilas izmislio "pismo 15 anonimnih oficira policije" samo da bi diskreditovao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i policiju

- Ne postoje časni oficiri policije koji bi se obratili za bilo šta tajkunima i ljudima koji su okruženi narko-dilerima. Časni se takvima nikada ne bi obratili. I to je jasno ko dan. Ali, postoji Veliki brat Dragan Ðilas. Svakodnevno osmišlja sa svojim stranačkim lažovinikama i medijima pod svojom direktnom kontrolom izmišljotine u očajničkoj želji da diskredituje ministra Nebojšu Stefanovića i policiju - navodi Mirković u saopštenju za javnost.

On je istako da "Ðilasove kampanje i kampanjice laži" ne mogu osporiti rezultate pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova na čelu sa Nebojšom Stefanovićem.

- Svi časni ljudi u Srbiji zapravo se pitaju zašto Ðilas toliko brine da mu šurak Milan Dabović, osuđen zbog šverca kokaina, ne ostane gladan u zatvoru? Kako će to da menja budućnost Srbije sa bliskim stranačkim saradnikom iz Kuršumlije Milutinom Bakićem, inače uhapšenim sa 66 kilograma droge u kamionu? I da li ima u Ðilasovom Savezu protiv Srbije bar neko ko nije, i to jasno ko dan, povezan sa narko-dilerima -  upitao je Mirković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Koliko treba biti pismen i inteligentan pa u tom pamfletu, koji su navodno potpisala 15 oficira policije poznatih samo redakciji Đilasovog portala "Direktno", pa da od reči do reči, od pasusa do pasusa prepozna rukopis, rečnik, konstrukcije i izjave Dragana Đilasa. Da li on zaista veruje da su svi u Srbiji (sem njega) debili? Čovej je očigledno očajan i strah me je da je spreman da napravi nešto sumanuto.

Rade

pre 3 godine

Pa čak i da su to pisali neki "policajci", svakome je jasno da časni nisu, ko god da su. Ko častan i normalan će da se obraća đilasu lopovčini!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija