• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.05.2020

22:20

ĐILASOVE PRLJAVE IGRE! Zalaže se za bojkot, a svoje "igrače" po Srbiji podstiče na učešće na izborima!

Politika

ĐILASOVE PRLJAVE IGRE! Zalaže se za bojkot, a svoje "igrače" po Srbiji podstiče na učešće na izborima!

Podeli vest

Još jedan perfidni pokušaj tajkunskog političara Dragana Đilasa da preko grupe građana učestvuje na izborima dogodio se u Nišu. Članovi tamošnjeg odbora Demokratske strake planiraju da izađu na predstojeće izbore u okviru Grupe građana "Niš, moj grad", koja je već počela da prikuplja potpise, navodi jedan opozicioni portal. Zbog toga Izvršni odbor DS planira da, po drugi put, raspusti Gradski odbor svoje stranke u Nišu

Branislav Jovanović, član Grupe građana “Niš, moj grad”, poslednja dva dana na svom Fejsbuk profilu poziva građane da dođu u mesnu kancelariju “Čair” i daju svoj potpis za Grupu građana koju on predstavlja.

Jovanović je do decembra prošle godine bio član Stranke slobode i pravde, iz koje je istupio zbog neslaganja sa odlukom ove stranke da bojkutuje rad Skupštine Grada Niša. Predsednik Gradskog odbora u Nišu, Milan Stanković, čije se ime takođe vezuje za Grupu građana “Niš moj grad”, nalazi se pred isključenjem iz DS-a zbog sličnih razloga.

Ovo je samo još jedan u nizu pokušaja Dragana Đilasa da preko svojih "igrača" nastupi na izborima preko nekakvih grupa građana i udruženja koja će zastupati interese žutog tajkuna.

Odavno je tajkunu postalo jasno da na izborima za njega ne bi glasali ni članovi njegove uže familije, pa na sve načine pokušava, preko "ne toliko kompromitovanih" ljudi da osvoji neki glas i "ugura" se u strukture vlasti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija