• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.05.2020

11:27

BUKTI RAT OKO DS! Šešelj podržao Lutovca, Vesna Pešić uz Jerkov, Balšu i Kenu!

Politika

BUKTI RAT OKO DS! Šešelj podržao Lutovca, Vesna Pešić uz Jerkov, Balšu i Kenu!

Podeli vest

Promena termina sednice Glavnog odobra DS, koja je trebalo da bude održana 31. maja, a pomerena je za dan izbora, 21. jun, kako bi i ona bila deo bojkota, izazvala je podele u Demokratskoj stranci ali i pravi rat na političkoj sceni

Da podsetimo, aktuelni lider DS Zoran Lutovac pokušava da na sve načine povrati većinu u Glavnom odboru stranke i tako spreči svoju smenu, pa je čak protiv potpredsednice stranke Aleksandre Jerkov podneo krivičnu prijavu zbog navodnog falsifikovanja potpisa. Na njenu stranu odmah su stali Balša Božović i  Radoslav Milojičić Kena, čime je sukob u stranci dobio dodatni zamajac.

IMA NEŠTO TRULO U DEMOKRATSKOJ STRANCI! Balša Božović ZAKUCAO LUTOVCA i njegove partijske saborce!

Međutim pravi rat bukti i oko DS. 

Lider radikala Vojislav Šešelj javno je stao na stranu Zorana Lutovca, tvrdnjom da pokušavaju da ga smene jer "nije korpumpiran". Kako kaže lider radikala, to je upravo i razlog što pokušavaju da ga smene i to oni, za koje kaže da su duboko ogrezli u kriminal ili oni koji bi da se vrate na čelo DS, poput Borisa Tadića i oni koji su u poslednje vreme u sprezi sa vlastima, kao što je Aleksandru Jerkov.

TAJNO SE SPREMALI ZA IZBORE, A NAS NAZIVALI IZDAJNICIMA! Kena: Bojkot je poražen, a Đilase i ostalima iz SzS nikad nisam verovao jer ih poznajem!

- Nemam šta dobro da kažem o Lutovcu, ali između Lutovca i Aleksandre Jerkov, Borisa Tadića, Šutanovca i Balše Božovića, ja bih se opredelio za Lutovca - naveo je lider radikala.

S druge strane, "siva eminencija" opozicije, sociološkinja Vesna Pešić svom snagom stala je uz Jerkov, Balšu i Kenu, i poručila da je Lutovac jedan obični manipulator koji koristi sve načine da sačuva fotelju.

VESNA PEŠIĆ POKOPALA LUTOVCA: Koji je to manipulator!

Koji su motivi i interesi iza ovog rata koji se vodi oko DS, videćemo uskoro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Teško onima, koje podržava Šešelj ili Pešićka.

milankukic

pre 3 godine

seselj iz dana u dan sve vise lupa zato i radikali gube jer je stranku pretvorio u porodicnu firmu

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija