• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2020

23:04

ŠTO GORE BUDE GRAĐANIMA SRBIJE, NAMA ĆE BITI BOLJE! Boškić otkrio suštinu programa Saveza za Srbiju! (VIDEO)

Politika

ŠTO GORE BUDE GRAĐANIMA SRBIJE, NAMA ĆE BITI BOLJE! Boškić otkrio suštinu programa Saveza za Srbiju! (VIDEO)

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović gostujući u Utisku nedelje otkrio je kojim taktikama se služi Savez za Srbiju. Ukratko, suština je u "što je gore Srbiji i njenim građanima, to je bolje za SzS i njihovu malu četu"

Obradović je rekao da je o svim svojim akcijama unapred obaveštavao predstavnike SzS koji su mu poručivali da sačeka da se dogodi neki loš scenario u Srbiji, kako bi im svima krenulo nabolje.

- Svaku od aktivnosti koju sam uradio, a koja mi se pripisuje da sam je samostalno uradio, pre toga sam je predložio na organima SzS. Onoga trenutka kada sam video da se svi ti metodi odlažu čekajući da reaguje Evropska Unija, čekajući da Aleksandar Vučić potpiše nezavisnost Kosova, čekajući da se desi ekonomska kriza koja će ga sama srušiti, ja sam shvatio da ne mogu da učestvujem u toj vrsti pasivnog bojkota - objasnio je Obradović.

Sada smo konačno saznali koji je program dela opozicije. Oni dakle teže ka tome da Srbija propada kako bi konačno uspeli da dođu na vlast. Nebitno je da li će građane pogoditi ekonomska kriza, ili neka pošast kao što je koronavirus, što nas veća nesreća snađe, Boško i ekipa više se raduju.

Pogledajte kako je to izgledalo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

E pa boškić "izvinite" i ti i đilas lopov, što smo svi ostali živi, ili preciznije rečeno, velika većina nas. Što nismo svi umrli od korone ili možda od gladi, pa na naše mesto došli neki "drugi građani", neki koji vas ne poznaju od ranije, neki koji nemaju mozga, pa da vi "lepo" vladate njima a pogotovo đilas, i da se "lepo" vi obogatite, još više! Onaj "zli" Vučić je za sve kriv. A bogami i mi koji vas poznajemo, pa nećemo da glasamo za vas!!!

rale

pre 3 godine

ovaj delikvent ,nece i nemoze da shvati,dasu ovi oko njega vec jedanput unistili srbiju,pokrali sve sto su mogli,i sada on moli boga da srbija propadne kako bih se ponovo vratili i pljackali.neznam u kakvim zabludama ovaj covek zivi,ali ocigledno u velikim.ovo sto sada VUCIC radi on nikada nece razumeti.VUCIC ima podrsku svog naroda i veliki deo sveta,a ovaj delikvent nema podrsku ni u svojoj ulici,mozda ga cak ni ukucani ne podrzavaju.SRAM TE BILO OBRADOVICU.predlozicu da negde ispred neke skole postave ,lezece policajce,sa tvojim imenom,jedino tako srbija ce imati koristi od tebe.

Dragan

pre 3 godine

Primer duševnog bolesnik. Prmer kako se čovek sam uništava.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija