• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.05.2020

16:49

ĐILASOVI I JEREMIĆEVI PULENI LAŽU KAO I ŠEFOVI! Mirković: Jovanović i Novaković izmišljaju i mrze jer za drugo nisu sposobni!

Politika

ĐILASOVI I JEREMIĆEVI PULENI LAŽU KAO I ŠEFOVI! Mirković: Jovanović i Novaković izmišljaju i mrze jer za drugo nisu sposobni!

Podeli vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković kaže da Nikola Jovanović i Borislav Novaković izmisljaju i mrze, jer za drugo, navodi, nisu ni sposobni

Marković je rekao da su Jovanović i Novaković, kandidati za gradonačelnike Beograda i Novog Sada, bezbroj puta uhvaćeni u “brutalnim lagarijama”.

- Količina izrečenih neistina i fikcija koje su nastale po principu ''tako smo mi radili i opet bi'', najbolji su dokaz da Nikola Jovanović i Borislav Novaković znaju samo za laži baš kao i njihovi šefovi Vuk Jeremić i Dragan Đilas - rekao je Mirković.

Kako je saopštio Gradski odbor SNS Beograd, Mirković je naveo da je zanimljivo da o poštenju sa posebnim intenzitetom govori Novaković, koji je dobio nadimak “Bora Solunac”, jer je o zakonu u Skupštini Srbije glasao u isto vreme dok je bio na službenom putu u tom grčkom gradu.

Za Novakovića je rekao da je više puta hapšen zbog raznih pronevera, da je budžet Novog Sada oštetio za 1,3 miliona evra i da je osuđen na tri i po godine zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja.

- Ove reference kao i novi napadi na porodicu Vučić, očigledno su jedina preporuka da Jovanović odlučuje o sudbini Beograda, a Novaković Novog Sada pa da tako nastave sa, po njih korisnom praksom, pustošenja novca građana i uvećanja svojih računa kao što je to Đilas radio - rekao je Mirković.

Kako je naveo, građani se od “njihovih marifetluka” još uvek oporavljaju i zato Jovanović i Novaković, “dva predstavnika i kandidata najmračnijeg perioda naše zemlje ne bi danas dobili podršku ni da budu upravnici zgrada, a kamoli gradonačelnici”.

Mirković je poručio da su Beograd i Novi Sad doživeli preporod od kada su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka na vlasti i da se to vidi na svakom koraku, a da oni koji su Srbiju upropastili mogu samo da izmisljaju i mrze, jer za drugo, kaže, nisu ni sposobni.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20