• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.05.2020

18:20

PREDRAG JEREMIĆ: Atmosfera pred izbore u Srbiji je potpuno demokratska i fer!

Politika

PREDRAG JEREMIĆ: Atmosfera pred izbore u Srbiji je potpuno demokratska i fer!

Podeli vest

Svi koji su izabrali da učestvuju na izborima, imaju mogućnost da predstave svoj program i kandidate, izjavio je urednik informative Pink.rs, izražavajući nadu da će proces do kraja ostati demokratski i fer

Atmosfera pred izbore u Srbiji je potpuno demokratska i fer, i činjenica je da je svaki učesnik zastupljen preko sredstava javnog informisanja, ocenio je urednik informativne redakcije portala Pink.rs Predrag Jeremić, gostujući u emisiji "Srbija On Line" na kanalu KCN.

- Svi koji su izabrali da učestvuju na izborima, imaju mogućnost da predstave svoj program i kandidate, a na ovakvoj ravnopravnosti insistirao je upravo predsednik Aleksandar Vučić. Verujem da će ceo proces do kraja proteći u demokratskoj i fer atmosferi – navodi Jeremić. 

Pozivajući se na istraživanja javnog mnjenja, ubedljivu podršku 21. juna trebalo bi da osvoji Srpska napredna stranka. Poverenje ovoj stranci građani će ukazati zahvaljujući, između ostalog, sposobnosti koju je Vlada Srbije pokazala u borbi sa epidemijom koronavirusa. 

Govoreći o novčanoj pomoći građanima Srbije u visini od 100 evra, Jeremić kaže da sam broj prijavljenih za isplatu pomoći govori da ovaj novac i te kako znači. 

Foto: Printscreen

- Treba da smo zahvalni državi na pomoći i sigurno je da je ona mnogima potrebna. Svakako da je ovo novac koji će se na kraju sliti u budžet Republike Srbije, a neće biti potrošen u nekoj drugoj zemlji – kaže Jeremić. 

Slušajmo stručnjake, ostanimo u Srbiji

S obzirom na trenutnu situaciju sa koronavirusom u svetu, preporuke i struke i vlasti su da se ovog leta ne putuje van granica naše zemlje. Jeremić, koji za sebe kaže da je lokalpatriota, takođe smatra da je bolje ne rizikovati i ističe da svako od nas treba bolje da upozna svoju zemlju.

- Srbija je prelepa zemlja sa divnim predelima. Lično, preporučujem Raški okrug koji sam posetio pre nekoliko godina i kojim sam oduševljen. S obzirom na to da sam iz Loznice, preporučio bih da se poseti i ovaj grad – kaže Jeremić.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija