• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.05.2020

10:50

(VIDEO) VUČIĆ O ZAHTEVU ZA ZABRANU PREDIZBORNOG SPOTA SNS: Samo sam se pitao šta će sad licemeri da nam nađu, ne valja im ni kad gradimo pruge, ni kad pravimo puteve, ni kad snimamo spotove...

Politika

(VIDEO) VUČIĆ O ZAHTEVU ZA ZABRANU PREDIZBORNOG SPOTA SNS: Samo sam se pitao šta će sad licemeri da nam nađu, ne valja im ni kad gradimo pruge, ni kad pravimo puteve, ni kad snimamo spotove...

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, posle obilaska radova na izgradnji brze pruge Beograd-Budimpešta, odgovarao i na pitanja novinara

 

Predsednik Vučić se pre svega zahvalio svim kineskim i srpskim radnicima, i napomenuo da će pruga Beograd-Stara Pazova gotova do kraja godine

- Zamolio bih sve da pogledaju kako ovo izgleda i da budu ponosni na svoju zemlju. Mnogo sam srećan što sam danas ovde, uzbuđenje nisam mogao da sakrijem prilikom obilaska. Ovo su revolucionarne stvar, koje se nama dešavaju. Do kraja godine će kompletna pruga Beograd-Stara Pazova biti gotova. Do septembra meseca će biti i pruga Beograd-Novi Sad za 30 minuta. Moram se zahvaliti kineskim partnerima. Ambasadorki Čen Bo moram posebno zahvaliti na ogromnom trudu, radu i strpljenju koji je uložila. Zahvaljujem se svim kineskim i srpskim radnicima koji su marljivo rade na ovim projekte - rekao je predsednik.

Foto: printscreen

Na pitanje novinara N1 da li je obilazak radova na pruzi Beograd - Budimpešta deo "funkcionerkse kampanje", predsednik Srbije je rekao:

- Uradili smo nešto što niko nikada pre nas nije uradio. Ja sam svoje aktivnosti maksimalno smanjio u ovom periodu, a vaše tumačenje svih dobrih stvari koje radim mnogo više govori o vama nego o meni - rekao je Vučić i dodao da je ponosan na rezultate koji su postiguniti u periodu od kada je on predsednik.

- Svom snagom sam se borio i grebao za bolju budućnost Srbije - doidao je Vučić.

Na pitanje kako će se Srbija izboriti s krizom, Vučić je odgovorio:

- Kriza je svuda u svetu, ali će Srbija izazi iz nje sa mnogo manjim oštećenjima na brodu nego bilo gde u Evropi, a za to treba zahvaliti isključivo građanima Srbije. 

Upitan o zatevima za zabranu novog predizbornog spota SNS zbog navodne zloupotrebe dece, ppredsednik je rekao:

- Samo sam se pitao šta će da nađu. Ne čudim se, to u diktaturi kakvu oni priželjkuju tako ide. Ako nadležni organi odluče da zabrane spot, prihvatićemo odluku, ali ne zaboravite da su oni koji sada traže zabranu imali decu u svojim spotovima, imali su ih najmanje 50, i Đilas i Tadić. Mi imamo saglasnost roditelja, u spotu nema ružnih reči, ne znam šta im smeta. Ali, njima ustvari sve smeta, nikad im nije dobro. Ni kad gradimo pruge, ni kad pravimo puteve, ni kad snimamo spotove... Jedino da izađem sa saopštenjem da ljudi terba da glasaju za njih, možda bi im to bilo dovoljno - rekao je Vučić.

(VIDEO) POGLEDAJTE NAJNOVIJI SPOT SRPSKE NAPREDNE STRANKE! Predsednik Vučić misli na budućnost NAŠE DECE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija