• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.05.2020

12:06

LICEMERNO! A OVAJ SPOT NIJE ZABRANJEN?! Smeta im SNS spot zbog dece, a na svoje su naprasno zaboravili?! (VIDEO)

Politika

LICEMERNO! A OVAJ SPOT NIJE ZABRANJEN?! Smeta im SNS spot zbog dece, a na svoje su naprasno zaboravili?! (VIDEO)

Podeli vest

Bedno!

Pojedini predstavnici opozicije zatražili su zabranu spota SNS zbog navodne zloupotrebe dece, a zaboravili su na spot DS iz 2012. godine, u kojoj se takođe pojavljuje dete zajedno sa Borisom Tadićem, samo im pre 8 godina to upšte nije smetalo!

Da njihovom licemerju nema kraja pokazuje i još jedan primer iz 2014. godine, kada je Dragan Đilas obišao decu povodom skupa o vantelesnoj oplodnji, ali i 2012. godine na otvaranju parka!

Sve te primere pogledajte u snimku ispod:

 

Inače, spot SNS pohvalio je i novinar Dojčevelea Nemanja Rujević, koji je na Tviteru napisao da je reč o vrhunskom spotu.

 

 

Evo i još sličnih situacija:

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

A evo kakve skandalozne reakcije su objavljivali na Tviteru:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 3 godine

Nisu oni zaboravili prikazivanje dece u spotovima vec misle da glasaci jesu.

Penzionerj

pre 3 godine

Ne trba se osvrtati na reci zlobnika. Sta su oni sve radili, malo je i dve nedelje neprestano da kucam. Spod je idealan, prava osoba je u njemu, dete divno.

Zrenjaninka

pre 3 godine

Ко да гласа за испушену муштиклу...?

englezii

pre 3 godine

E moj franceticu mislim da si zavrsio sa Srbijom ! Meni uz to jos licis i na Damatinca ! Mozda si zato i hteo kupiti kucu na Visu !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija