• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2020

09:24

LUDILO U DS ZBOG DIKTATURE ĐILASA I LUTOVCA! Član Glavnog odbora demokrata POČINJE ŠTRAJK GLAĐU!

Politika

LUDILO U DS ZBOG DIKTATURE ĐILASA I LUTOVCA! Član Glavnog odbora demokrata POČINJE ŠTRAJK GLAĐU!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Ivan Krstić oglasio se na Tviteru saopštenjem da danas u 13 časova počinje štrajk glađu zbog stanja u svojoj stranci.

- Poštovani prijatelji, danas u 13 časova počinjem štrajk gladju u centrali DS. Obratio sam se pismeno predsedniku DS, predsedniku IO DS. Odgovore nisam dobio. Moj cilj nisu funkcije, poslaničko mesto ili bilo koje drugo. Moj cilj je jaka i složna DS. Stranka koja će biti nosilac promena. Ne interesuju me klanovi i podele. Ovo je moj lični čin. Ja sam neko ko drži datu reč i ne odustaje od toga. Hvala svima koji ste me juče podržali i onima koji ste me iz najboljih želja odvraćali. Idem do pobede. Jer stranka je iznad nas - napisao je Ivan na svom Tviter nalogu.

Foto: printscreen Twitter




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BOLE

pre 3 godine

Ovoj stranci svako drugo ime bi pripadalo samo demokratska ne.

Rade

pre 3 godine

Ivane, uludo ćeš izgubiti glavu! Ne vredi, u toj tzv. DS skupini, nema više ni D od demokratska, ni S od stranka. To je skupina Đilasovih plaćenika! Ti verovatno nisi na platnom spisku!

BOKI

pre 3 godine

A šts će se dogoditi ako i tebe mama i tata zamole da prekineš štrajk gladju ? Da li i ti voliš partiju više od mame i tate ?

aksa

pre 3 godine

Ma ko pita tatu i mamu? Lutovac je taj ogredjuje trajanje gladovanja. Vec je odustao po naredjenju!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija