• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.06.2020

22:28

RAZGOVARAO SAM SA POLITIČKIM LIDERIMA "SVIH BOJA"! Američki ambasador poručio: Nadam se da će se glas građana čuti na biralištima...

Politika

RAZGOVARAO SAM SA POLITIČKIM LIDERIMA "SVIH BOJA"! Američki ambasador poručio: Nadam se da će se glas građana čuti na biralištima...

Podeli vest

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je da je poslednjih nedelja imao priliku da razgovara "s političkim liderima svih boja" o predstojećim parlamentarnim izborima i da se nada da će svima koji žele da učestvuju na izborima to biti i omogućeno

- Nadam se da će se građani Srbije potruditi da se njihov glas čuje na biralištima ovog meseca i da će svima koji žele da učestvuju to biti i omogućeno - poručio je Godfri na svom Tviteru nalogu.



Ambasada SAD je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavila da SAD veruju da je najbolje za Srbiju, kao i za svaku drugu demokratsku zemlju, da svi imaju priliku da učestvuju i izraze svoja gledišta u političkom procesu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Ko to Đilasu i kompaniji brani da izađu na izbore!? "Loši izborni uslovi"!? Pazi majku mu, kakvi to "uslovi" trebaju "njegovom visočanstvu" Đilasu? Uslovi gde će on biti pobednik i ako nema glasova? Pa ako je i za tebe mnogo je! Znaš ti "gospodine" Đilas kakav bi rezultat bio, pa zato i nećeš na izbore! Znaš da je i ovaj cenzus od tri posto za tebe i ove tvoje pajtose misaona imenica!

Rade

pre 3 godine

A ko kome brani da izađe na izbore? Svim građanima je dozvoljeno da glasaju. A to što pojedini, nazovi političari, neće na izbore, svi odlično znamo razlog za takvo ponašanje! Svesni su da nemaju podršku među građanima! Za njih je i ovaj smešni cenzus od tri posto misaona imenica!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija