• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.06.2020

14:11

EJ, NEMOJ JA DA KRENEM DA PRIJAVLJUJEM MUTNE RADNJE IZ VAŠE MRAČNE STRANKE ! Vesna Pešić zapretila Vuku Jeremiću i njegovoj ekipi!

Politika

EJ, NEMOJ JA DA KRENEM DA PRIJAVLJUJEM MUTNE RADNJE IZ VAŠE MRAČNE STRANKE ! Vesna Pešić zapretila Vuku Jeremiću i njegovoj ekipi!

Podeli vest

Sociološkinja Vesna Pešić oštro je reagovala na hajku koju funkcioneri Narodne stranke Vuka Jeremića vode protiv Sergeja Trifunovića i Pokreta slobodnih građana zbog odluke da odustanu od bojkota i izađu na predstojeće parlamentarne izbore u Srbiji


Reakciju Vesne Pešić izazvao je objava na Tviteru Siniše Kovačevića, visokog funkcionera Jeremićeve stranke upućena Sergeju Trifunoviću:

- Znajući Sergeja, on, kad je frka, obično plače, izvinjava se ili beži. Osim kad je sa Panom ili Legijom. Mnogo mi se juče kurčio i kočoperio. To navodi na zaključak da je odlučio da se malo bavi režijom. Kod glumaca u njegovim godima to nije retka pojava. Em glavnjak, em svi pišu o tebi.

- Ej nemoj ja da krenem da prijavljujem mutne radnje nekih iz te mračne stranke (sem Nikole). Samo da oni ne dođu! A šta je njima kriv Sergej i PSG, što oni uopšte diktiraju šta će ko da radi. E u inat ću da glasam za jedinu hrabru opoziciju, za PSG - napisala je Vesna Pešić.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 3 godine

E, kad se Pesicka javi to je onda stvarno ozbiljno ha ha... Pa neka "pljune" to sto ima da kaze. Naravno da ne podrzavam Trifunovica.

bole

pre 2 godine

Sve u svemu opozicija je 0 pa može se dodati još jedna 0

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija