• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.06.2020

08:44

SERGEJ UKOPAO ĐILASA I JEREMIĆA!  Sporazum sa narodom je napravljen da bi se njih svojica sprečila da ponovo prave iste svinjarije na vlasti!

Politika

SERGEJ UKOPAO ĐILASA I JEREMIĆA! Sporazum sa narodom je napravljen da bi se njih svojica sprečila da ponovo prave iste svinjarije na vlasti!

Podeli vest

Lider PSG Sergej Trifunović otkrio je koliko "visoko" mišljenje ima o svojim opozicionim kolegama Draganu Đilasu i Vuku Jeremiću

Upitan da objasni zbog čega je bio jedan od potpisnika, Trifunović je rekao da se potpisivanjem Sporazuma s narodom nije obavezao na bojkot, već da će se boriti protiv vlasti.

- Taj sporazum je nastao da bi se sprečili ljudi koji su, poput Jeremića i Đilasa, već bili na vlasti da ponove iste svinjarije. Ja nikada nisam bio na vlasti. Pre deset meseci sam pitao šta treba da se radi, šta je kampanja bojkota i nisam dobio odgovor. Gospoda su samo jednom orosila dupeta i otišla do Mladenovca da lepe nalepnice. Jeremić čeka da Vučić završi Kosovo, kao da mi imamo vremena da čekamo - rekao je Trifunović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

..Sergej je samo malo na svoju ruku ali ova druga dvojica su pokvarena do kostiju i neopevani lovci na novac..sto bi Karleusa rekla - krimi rad

OPOZICIJA U KLINČU, PLJUŠTE OPTUŽBE SERGEJA I ĐILASA! Ko laže?! (FOTO)
Politika

OPOZICIJA U KLINČU, PLJUŠTE OPTUŽBE SERGEJA I ĐILASA! Ko laže?! (FOTO)

Strasti u delu opozicije se ne smiruju. Nakon što je aktivista PSG napadnut u centru Beograda, oglasio se lider tog pokreta Sergej Trifunović i "prozvao" lidera SSP Dragana Đilasa što na sva dešavanja odgovara saopštenjima, dok se, prema Trifunovićevim rečima, on našao Đilasu kada je bio izložen napadima od strane pojedinaca

01.06.2020

22:57

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija