• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.06.2020

21:34

SAŠA RADULOVIĆ PORUČIO ĐILASU, BOŠKU I JEREMIĆU: Bojkot je besmisleno sredstvo očajnih ljudi! (VIDEO)

Politika

SAŠA RADULOVIĆ PORUČIO ĐILASU, BOŠKU I JEREMIĆU: Bojkot je besmisleno sredstvo očajnih ljudi! (VIDEO)

Podeli vest

Lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović gostujući u Utisku nedelje objasnio je zašto je odlučio da ipak izađe na izbore i poručio onima koji bojkotuju glasanje da je "bojkot besmisleno sredstvo očajnih ljudi"

- Bili smo pri bojkotu do onog trenutka dok nije SzS počeo da se raspada. Ispunilo se ono što smo govorili od početka, više nismo imali celu opoziciju koja bojkotuje izbore. Bojkot je tada izgubio izbore i nikako ne može da postane cilj. Ako bojkot ne može da postigne cilj, onda je to jedno besmisleno sredstvo očajnih ljudi. Ja razumem ljude koji žele da bojkotuju pošto izbori nisu fer i pošteni, ali nisu bili pošteni u poslednjih 30 godina - rekao je Radulović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Saša jel ti imaš neku matricu snimljenu za ovaj bojkot, svi smo već naučili na pamet da su te "izdali" i umanjili ti šansu da budeš neki faktor! Skupljaj potpise čoveče, biće posle "izdao me i narod"!

Pravda

pre 3 godine

Ovi tvoji bivši saveznici, skupili potpise pa te zezaju!

ĐILASOVE PRLJAVE IGRE! Zalaže se za bojkot, a svoje "igrače" po Srbiji podstiče na učešće na izborima!
Politika

ĐILASOVE PRLJAVE IGRE! Zalaže se za bojkot, a svoje "igrače" po Srbiji podstiče na učešće na izborima!

Još jedan perfidni pokušaj tajkunskog političara Dragana Đilasa da preko grupe građana učestvuje na izborima dogodio se u Nišu. Članovi tamošnjeg odbora Demokratske strake planiraju da izađu na predstojeće izbore u okviru Grupe građana "Niš, moj grad", koja je već počela da prikuplja potpise, navodi jedan opozicioni portal. Zbog toga Izvršni odbor DS planira da, po drugi put, raspusti Gradski odbor svoje stranke u Nišu

21.05.2020

22:20

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija