• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DEJANA KLJAJIĆ

08.06.2020

21:30

NE MOGU SA ČEDOM, ČANKOM I OSTALIM ŽUTIM LOPOVIMA! Šešelj: Sa izdajnicima neću protiv Vučića!

Politika

NE MOGU SA ČEDOM, ČANKOM I OSTALIM ŽUTIM LOPOVIMA! Šešelj: Sa izdajnicima neću protiv Vučića!

Podeli vest

Sve dok Vučić vodi politiku približavanja Rusiji i Kini i dok brani srpske nacionalne interese, od nas ga glava zaboleti neće. Od nas treba da strepe korumpirani ministri, ali Srbija nikada

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručuje da se sa "izdajnicima" i "žutim lopovima" nikada neće udruživati protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića!
 

Šešelj u razgovoru za Informer ističe da mu ne pada na pamet da posle parlamentarnih izbora 21. juna pravi koaliciju sa "onima koji su pokrali svoju državu". Kako navodi, sa takvima nema nameru da ruši aktuelnu vlast, bez obzira na razne sumnje koje su se pojavile poslednjih dana.
 

Čeda i Čanak

Ne možemo i nećemo se nikada i nipošto udruživati ni sa Nenadom Čankom, ni sa Čedomirom Jovanovićem, ni sa njima sličnima
Vojislav Šešelj, lider radikala

 

Foto: Tanjug


 

Gori od Vučića
Prema Šešeljevim rečima, vlast se ne može rušiti sa onima koji su mnogo gori od naprednjaka.
- Duboko sam pogođen zbog insinuacije objavljene u Informeru da će SRS da se udruži sa svim ostalim opozicionim strankama samo ako bude moguće da se na taj način obori Vučić sa vlasti. Mi to nikada nismo radili i nikada to nećemo raditi! Nikada i nipošto se ne možemo udruživati ni sa Nenadom Čankom, ni sa Čedomirom Jovanovićem, ni sa njima sličnima. Sa izdajnicima nikada nećemo u koaliciju. SRS vodi svoju politiku! I dalje ćemo kritikovati naprednjačku vlast i sve ministre koje otkrijemo u kriminalu i korupciji. Ali sve dok Vučić vodi politiku približavanja Rusiji i Kini i dok brani srpske nacionalne interese, od nas ga glava zaboleti neće - naglašava Šešelj, dodajući da će se, posle izbora, možda stvoriti uslovi za koaliciju sa SNS:


- Ne možemo mi sa onima koji su mnogo gori od Vučića da se udružujemo protiv Vučića. Kad narod odluči da naprednjaci odu sa vlasti, a da dođu radikali, e to će onda biti druga stvar... A ko zna, možda će se stvoriti uslovi za koalicionu vlast.

ŠOK PROGNOZE NAJNOVIJIH ISTRAŽIVANJA! VUČIĆ OPET SAM PROTIV SVIH! Predsednik bi posle izbora mogao da bude u velikom problemu!

 

 

Šef radikala na ovim izborima očekuje mnogo veću podršku naroda.
- Očekujem znatno bolji rezultat nego na prošlim izborima. Mislim da je realno očekivati negde oko 15 procenata. Svestan sam da su trenutno naprednjaci najjači i realista sam u politici. Ali mi želimo da budemo najmoćnija opoziciona stranka u parlamentu. Nikad nismo bili opozicija Srbiji, nego opozicija aktuelnoj vlasti. Od nas strepe ministri, a ne država Srbija. Tako je bilo, tako jeste, tako će i biti - poručuje on.

 

 

 


Žestoko na afere
Šešelj kaže da bi u parlament trebalo da uđu sve stranke koje dobiju podršku naroda.
- U parlament treba da uđe svako za koga narod bude hteo da glasa. Ne znam ko bi mogao biti premijer. Vladajuća stranka će to odrediti. Mi se njima u to nećemo mešati. Oni imaju i ozbiljnijih kadrova, ali i kadrova koji ne zaslužuju nikakvo poverenje. Ako to bude u svakom pogledu dobra ličnost, mi ga nećemo napadati, a ako bude baš neko ko se kompromitovao, ko ima afere, onda ćemo ga žestoko napasti - poručuje Šešelj.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuti Četnik

pre 3 godine

Neću nikad glasati za sns ili bilo koju drugu partiju dokle god su za ulazak u EU to bi bila naša propast.... morali bi dati kosovo i metohiju i ući u fašizoidni zločinački NATO pakt... to jest totalna okupacija i ovo malo Srbije većina mladih bi otišlo da radi u inostranstvo i ovako odlaze neće niko da radi za bednih 400evra

Rade

pre 3 godine

I ne samo to. Čovek je dokazani patriota, voli svoj narod i svoju državu! Nije izdajnik!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija