• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2020

10:14

NIJE ONA NOVINAR, ONA JE NAJŽEŠĆI PROMOTER DRAGANA ĐILASA! Sergej Trifunović "dezintegrisao" Olju Bećković!

Politika

NIJE ONA NOVINAR, ONA JE NAJŽEŠĆI PROMOTER DRAGANA ĐILASA! Sergej Trifunović "dezintegrisao" Olju Bećković!

Podeli vest

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović sinoć je gostujući u Utisku nedelje potpuno raskrinkao stvarnu ulogu i poziciju autorke i voditeljke te emisije Olje Bećković, opaskom da ona nije novinar, već najžešći promoter bojkota i dela opozicije koji predvodi Dragan Đilas

Trifunoviću se na Tviteru posle Utiska nedelje obratila jedna tviterašica:

- E nek si me uveselio! Gledam svaki jbn. Utisak sve čekajući da se nešto desi u toj sterilnoj, puritanskoj emisiji čiji se gosti do imbecilnosti zgražavaju nad amoralom vladajuće strukture i vrište: Big Bad Wolf! A Olja bi mogla da se odupre pristrasnosti. Nije profesionalno.

Sergej joj je odmah odgovorio:

- Ne može. Zajebano. Kao novinar si, ne uzimaš strane, a u stvari si najžešći promoter. Pakao!

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 3 godine

Nisam ni znao da ovaj čovek ima ime. Mislio sam da se zove Propali Narkoman, tako ste ga zvali do juče. Emisija je bila odlična. Videli smo ko mu skuplja galsove.

LAKI

pre 3 godine

Како лако и брзо пређеш пут од битанге до позитивца.

Baby

pre 3 godine

Za novac cu ti reci sve sto zelis da cujes i da to kazem u utisku nedelje! Protiv Presednika kosta 10 000 € .............Premjerke 8 000 .............SNSa 5 000 .............Trifke 2 000 ..............DJB 1 000 pohvala opozicije 1 000 do 4 000 pohvala djilasa i prikaz kako place... garatovano radno mesto (utisak nedelje) paket protiv svih (protiv svis osim djilasa) kosta 25 000 sve protiv djilasa emisija na drugoj televiziji, 30 000 i advokate -- djilas ce traziti da mi se nova emisija zabrani

Vlado

pre 3 godine

Ko vam je rekao da je Olja BEĆKOVIĆ uopšte novinar???!!! Svima je jasno, da ne nosi to prezime, ne bi mogla uređivati ni zidne novine u mesnoj zajednici.

andra

pre 3 godine

Mučno ga je bilo gledati u sveopštoj nemoći i neznanju, koje je pokušavao da anulira primitivizmom.

Bane

pre 3 godine

Nevredi ni to, dzabe su te platili, narod te gleda kao nekog pijani u drogira og zivcanog vivseg glumca, nemas autoritet kao covek.

Žigolo

pre 3 godine

Olja Bećković novinar? Mora da se šalite? Od samog početka emitovanja Utiska ja govorim da je ona plaćeni propagator i niišta više - nema tu ni N od nekada cenjene profesije a sada samo utočište nesposobnih i podguznih faca koje sve rade po narudžbini.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija