• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.06.2020

13:35

Jovanović: Mi ćemo uvek biti hrabri da kažemo istinu

Politika

Jovanović: Mi ćemo uvek biti hrabri da kažemo istinu

Podeli vest

Koalicija za mir nastoji da se bori za jednaka prava svih građana, za prava nacionalne, verske, se**ualne manjine, ali i za sve one ljude koji nisu dobili dovoljno prostora u našem društvu, a rade i žive pošteno i časno, poručio je danas lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović.


"Na našoj listi su svi oni koji imenom i prezimenom znaju da je LDP poslednji bastion vrednosti za koje živimo svi mi na njoj. Ta vrednost je, pre svih, istina kao način života. Istina o ratnim zločinima, istina o političkoj pozadini ubistva Zorana Ðinđića, istina o budućnosti Srbije kao građanskog društva u kom svi moraju biti jednaki, istina o našoj budućnosti koja mora biti deo evropskih tokova", rekao je Jovanović.


Jovanović navodi da je samo tako moguće očuvati mir u Srbiji i da je zato formirana ta Koalicija jer će, kako je dodao, mir biti najteže očuvati u godini pred nama.

Navodi i da to "najbolje mogu da urade upravo oni koji su se za istinu borili i onda kada su ostajali usamljeni u tom poslu, kada je bilo najteže".

"U Srbiji je govoriti istinu najveći problem, iako nas je samo ona toliko puta spasavala od propasti. Mi ćemo uvek biti hrabri da je izgovorimo, i kad se bude razgovaralo o Kosovu ili o Srebrenici. Koalicija za mir skup ljudi čija će se reč čuti i kad većina pokuša da nas ućutka. Zato što istina uvek na kraju pobedi", poručio je Jovanović.

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je noćas izbornu liste "Čedomir Jovanović - Koalicija za mir".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija