• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2020

11:24

KOJA TO SLUŽBA UHODI PORODICU PREDSEDNIKA SRBIJE I ŠTA JE CILJ TE SVINJARIJE?! Đukanović: Danilu se crta meta na čelu, direktno mu se ugrožava život!

Politika

KOJA TO SLUŽBA UHODI PORODICU PREDSEDNIKA SRBIJE I ŠTA JE CILJ TE SVINJARIJE?! Đukanović: Danilu se crta meta na čelu, direktno mu se ugrožava život!

Podeli vest

Član glavnog odbora SNS Vladimir Đukanović oglasio se povodom nastavka prljave kampanje portala Krik protiv Vučićevog sina Danila.

"Sve se da naučiti u životu, pa i da novinarski posao postane uhođenje. Bar nam je to tako saopštila tzv.novinarka fake news portala KRIK, istakavši da joj je oduzet telefon dok je bila na zadatku. Zadatk joj je bio da konspirativno fotografiše Danila Vučića kako čini teško krivično delo tako što sedi u kafiću sa drugarima, gleda utakmicu i pije piće. Bravo za zadatak!

Ipak, nije sve tako bezazleno. Da ne dužim mnogo o tome što dotičnoj novinarki niko od prisutnih nije dozvolio da bude fotografisan, čime je baš ona povredila pravo na nečiju privatnost. No, kada se to čini prema sinu predsednika države to je valjda sasvim u redu. Ovde imamo sijaset drugih, veoma ozbiljnih pitanja na koja moramo da se zamislimo. Krenimo redom.

1. Novinarka u tekstu navodi kako je Danilo Vučić sedeo u kafiću sa licima, od kojih posebno izdvaja izvesnog Aleksandra Vidojevića, koja su huligani, a Vidojević je dodatno i član Kavačkog klana pored toga što je huligan. Navodno se poziva na policijska saznanja, koja doduše niko nikad nije video, ali bitno je da se zalepi etiketa. Elem, hajde to što ako si pripadnik navijačke huliganske grupe logika nalaže da bi bio na stadionu i derbi gledao sa tribine, a ne iz kafića. No, ova druga optužba da je neko član Kavačkog klana je veoma ozbiljna. Najpre, sam Vidojević za ovo bi mogao da ih tuži i ozbiljno da se naplati zbog ovakve uvrede. Međutim, ova tvrdnja mu zaista ugrožava život, jer neko iz Škaljarskog klana može da ga obeleži za likvidaciju. Ono što je još opasnije je činjenica da se sin predsednika države ciljano obeležava da se druži sa navodnim kriminalcima, čime se zapravo on kriminalizuje, a preko njega se vrši napad na njegovog oca. Dodatno, crta mu se meta na čelo da je možda i on deo Kavačkog klana. Na taj način mu se direktno ugrožava život.

2. Zanimljivo je da je novinarka došla po pozivu čitaoca portala KRIK koji je sedeo u kafiću. Neću da ulazim u to da li uopšte iko zna da postoji portal KRIK, a posebno da im pronađe impresum na tom portalu. Međutim, ono što je daleko bitnije je činjenica da ovaj portal uredno objavljuje određene bombastične tekstove, poprilično ciljano sažvakane u nekoj od analitika i više je nego očigledno da se uvek aktiviraju sa tekstovima po zadatku. O svojim saznanjima ko zloupotrebljava ovaj tzv.istraživački portal ne bih sada, ali više je nego očigledno da je ovim fotografisanjem ciljano određena služba stavila do znanja predsedniku države da mu prati i uhodi dete.

O još nekim zapažanjima iz teksta ne bih sada. Ipak, sasvim je dovoljno ovo što sam naveo da se ozbiljno zapitamo o navodima koji su gore izneti. Suštinski, kao neko ko je član skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbednosti, a pomalo sam naučio o radu bezbednosnih službi kroz rad u tom odboru, imam pravo da naglas razmišljam koja to služba, strana ili domaća, uhodi na ovaj način porodicu predsednika Srbije i šta je cilj te svinjarije", piše na Fejsbuk profilu Vladimira Đukanovića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija