• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2020

23:20

VUČEVIĆ: Još jedan izliv besa na Danila Vučića po već ustaljenoj matrici

Politika

VUČEVIĆ: Još jedan izliv besa na Danila Vučića po već ustaljenoj matrici

Podeli vest

Miloš Vučević potpredsednik glavnog odbora SNS reagovao je na poslednje medijske napade na Danila Vučića

Još jedan brutalan napad na Danila Vučića, sina predsednika Srbije. Jos jedan izliv besa i mržnje, po već poznatoj matrici, serviranje laži i pokušaj da se kriminalizuje momak čiji je, očigledno, jedini greh što mu je otac Aleksandar Vučić. Sada se šunjaju, prate mu svaki korak .. pa onda izmišljuju konstrukcije i prave teorije zavera, pa objavljuju po svojim pljuvačkim medijima, šeruju po Tviteru .

Otrovani mržnjom više ne znaju kako da "udare" na predsednika Vučića, pa pokušavaju da ga slome napadima na njegovu decu. To su isti oni koji uživo pred kamerama liju krokodilske suze zbog izmišljenog napada na svoju decu. Isti ti, ili isti taj - lopov i propali političar Dragan Đilas, stoji iza napada na sina predsednika Vučića. Ali neće mu proći!

Odavno je jasno je građanima Srbije sa kim imaju posla. I sada može da laže, pljuje, mrzi, u vec svom poznato maniru, neće mu proći. Apelujem na pristojnu Srbiju da zaštiti svu našu decu od laži, pretnji, javnog linca. A naš predsednik Vučić će izdržati i ovaj brutalni napad na svoju porodicu, jer zna da je naš oslonac i brana da Srbija nikada više ne tone u siromaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija