• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

14.06.2020

15:02

(FOTO) PREPOZNAJETE LI OVOG POLITIČARA? Nekada je bio u 63. padobranskoj, a danas je lider jedne stranke!

Politika

(FOTO) PREPOZNAJETE LI OVOG POLITIČARA? Nekada je bio u 63. padobranskoj, a danas je lider jedne stranke!

Podeli vest

Malo je poznato da je Miloš Jovanoivć, lider Demokratske stranke Srbije i član pokreta "Metla 2020" u mladosti bio pripadnih ugledne 63. padobranske brigade!

 

Na današnji dan, kada je u Takovu ovoj slavnoj jedinici Vojske Srbije ponovo vraćen status brigade i time ispravljena nepravda koju joj ne naneo bivši režim, Jovanović se na svom Instagram profilu prisetio svojih vojničkih dana.  On je objavio i nekoliko svojih vojničkih fotografija na kojima izgleda gotovo neprepoznatljivo

- Vratila nam se brigada! Uručene vojne zastave u Takovu - svečani defilei, naleti vazduhoplova i padobranski skokovi - napisano je na Jovaovićevom profilu "milosdss", a prethodno je naveo: 


- 63. padobranska brigada ponovo postaje vojna jedinica ranga brigade! Jedna od mnogih dobrih stvari u vojsci je što možete da steknete i kuma! Sa Miloradom Mišom Pavlovićem, danas najboljim grudnim hirurgom u lepom Nišu  - naveo je Jovanović. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 3 godine

Divne vijesti...i da nam vojska ponovo jaca....Pozdrav svima koji su 89/90 godine sluzili JNA u Štip Makedonija OKB Tenkisti T34

Rade

pre 3 godine

Lepo čovek kaže, bio je mlad i ne iskvaren! Dobro, nije ni sad toliko star, ali ono drugo, baš, baš! A ne izgleda, ili bi on hteo da se tako prikaže, "neiskvareno"!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija