• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2020

15:41

PALMA : I Severna Makedonija je otvorila granice, samo su u Crnoj Gori građani Srbije nepoželjni! (FOTO)

Politika

PALMA : I Severna Makedonija je otvorila granice, samo su u Crnoj Gori građani Srbije nepoželjni! (FOTO)

Podeli vest

Danas je u Zemunu održan predizborni skup koalicije SPS -JS na kome su se prisutnim građanina obratili lideri koalicije Ivica Dačić i Dragan Marković Palma


Dragan Marković Palma je izjavio da je, kao neko ko živi u Centralnoj Srbiji, podržao izgradnju Beograda na vodi, da se Zemun izmenio, da je lepši danas nego što je bio pre 10 godina.

- U tome je učestvovala i naša koalicija SPS-JS. Radujem se kada je nešto lepo napravljeno ali se ne radujem što građani iz unutrašnjosti dolaze u Beograd da žive. Iz meseca u mesec sve veći broj građana iz unutrašnjosti dolazi da živi u Beogradu. Mi se borimo za decentralizaciju da građani iz unutrašnjosti imaju sve ono što imaju stanovnici Beograda i Zemuna - rekao je Marković i dodao:

- Danas su Makedonci otvorili granicu za tranzit turista a jedna država koju su finansirali naši rođaci, deke, bake, a zove se Crna Gora, nije otvorila svoju granicu za srpski narod i građane Srbije. Mnogo prijatelja imamo Ivica Dačić i ja u Crnoj Gori, i one koji se izjašnjavaju kao Crnogorci i one koji kažu da su Srbi. Predlažem da vi koji ste planirali da idete na more u Crnu Goru, da ne idete više tamo da punite budžet Mila Đukanovića, već da idete u Grčku. Zašto u Grčku? U Grčkoj vas čeka kancelarija naše koalicije, u Paraliji. Bilo gde da se nađete u Grčkoj, ako vam se pojavi neki problema pozovete našu kancelariju i oni vam reše problem. Mi smo jedina koalicija koja je otvorila svoje pretstavništvo van Srbije, a da se tamo ne bavimo politikom već pomažemo našim građanima. Naša želja je da kako radimo za naše građane u Srbiji da isto tako radimo za naše građane i van Srbije - poručio je Marković. 

Foto: informer.rs

DAČIĆ: Politička stabilnost koju smo stvorili, preduslov za rešavanje najvažnijih pitanja 


Na predizbornom skupu u Zemunu predsednik SPS Ivica Dačić rekao je da ne pamti da je, od kada postoji višepartijski sistem, neka koalicija duže trajala  od naše koalicije sa Aleksandrom Vučićem. 

- Mi smo u koaliciji od 2012. godine, znači punih osam godina, i ako da Bog biće još posle izbora. To je dokaz političke stabilnosti koju smo napravili, koja je preduslov da Srbija može da rešava najvažnija državna i nacionalni pitanja. Kada je reč o našoj politici, nisam ovde došao da radim neku predizbornu kampanju i nekako mi je neprijatno da vama pričam zašto treba da glasate za mene i Palmu. Ako vi to niste videli u prethodnim godinama onda ne verujem da ću ja danas ovde da vas ubedim. Ja sam ovde došao da vas vi i da vam kažem da vas volim. Hoću da vidim da li narod Srbije podržava ono što sam uradio i što je uradio Dragan Marković, a sve što smo  radili,  radili smo u interesu Srbije svaki dan. I to je bila naša kampanja, naši rezultati su naša kampanja - rekao je Dačić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 3 godine

Sad su Montenegro a uskoro ce morati i to da promenu jer nije vise politicki corektno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija