• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.06.2020

13:42

NEMOJTE LJUDI, STVARNO, ZAR MORATE I OVAJ DOGAĐAJ DA UNIZITE?! Novinarka N1 pokušala da izazove incident sa premijerkom Brnabić!

Politika

NEMOJTE LJUDI, STVARNO, ZAR MORATE I OVAJ DOGAĐAJ DA UNIZITE?! Novinarka N1 pokušala da izazove incident sa premijerkom Brnabić!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je danas u Rači da su putevi u Srbiji rađeni zbog razvitka zemlje i istakla da to nikada nije činjeno da bi se građani pozivali da glasaju za Srpsku naprednu stranku na izborima.

Odgovarajući na pitanje novinara N1 u vezi situacije u selu Kukulovce kod Leskovca, gde su meštani rekli da neće da glasaju zbog neispunjenog predizbornog obećanja, jer im nije asfaltiran put, pa je u međuvremenu došao direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak koji je rekao da će asfaltiranje biti gotovo do izbora i pozvao ih da sada glasaju.

- Nemojte ljudi, stvarno, zar ne možemo da se bavimo nečim pozitivnim, nego moramo da unizimo i ovaj događaj. Ne radi se ovde o izborima, već o odgovornosti da uradite što veći broj puteva. Pozivamo ljude da glasaju, to nije protiv zakona, a ljudi neka glasaju za koga god žele. Puteve zbog toga nismo gradili, već zato što su oni važni za ljude. Svi treba da izađu i da glasaju, jer to daje legitimitet da Srbija nastavi da se razvija, odgovorila je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija