• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.06.2020

11:05

GLIŠIĆ: Ovo je najveća pljačka i krađa izborne volje građana ikada viđena u Srbiji!

Politika

GLIŠIĆ: Ovo je najveća pljačka i krađa izborne volje građana ikada viđena u Srbiji!

Podeli vest

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, izjavio je danas da je odluka GIK-a u Šapcu je pokazatelj kako "vajne demokrate" u stvari zamišljaju demokratiju


- Ovo je najveća pljačka i krađa izborne volje građana ikada viđena u Srbiji. Zelenović i Petrović su do sada krali novac građana Šapca, a sada pokušavaju da im ukradu i glas. I to glas željan promena i normalnog života u Šapcu, koji je postao talac  Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića - rekao je Glišić.


Protekli izbori, istakao je Glišić, bili su čistiji i pošteniji nego ikada, i sa nikada većom izlaznošću i jasnijom voljom građana za promenama u Šapcu.

- Gradska izborna komisija u Šapcu je u izbornoj noći konstatovala urednost materijala kao i da je sav izborni materijal predat kako zakon nalaže, a Zelenovićevi ljudi nisu imali nijednu primedbu na zapisnik. Nakon nekoliko dana pod pritiskom Zelenovića, Petrovića i Sovranija Čonjagića, članovi GIK-a koje su oni postavili, donose sramnu odluku da ponište izbore jer im se ne sviđa boja voska kojom su pečaćene koverte. Vođen tom istom logikom, GIK u Šapcu mogao je da donese odluku kojom proglašavaju Nebojšu Zelenovića za sultana mačvanskog - objasnio je Glišić.

Ono što svima mora da bude jasno, rekao je Glišić, jeste da ne odlučuje Zelenovićeva, Petrovićeva i Čonjagićeva komisija ko je pobedio na izborima, već to čini narod na biralištima, a naša poruka svima njima je da ćemo volju građana, više od 30 hiljada birača koji su podržali našu listu, braniti svim zakonskim sredstvima.

- Apsolutno smo ubeđeni u ispravnost čitavog izbornog procesa, za koji je u izbornom danu i sam Zelenović rekao da je zakonit, fer i pošten, a što su potvrdili i inostrani posmatrači. Građanima Šapca poručujemo da ćemo se odlučno izboriti za poštovanje zakona, da ćemo sačuvati njihovu izbornu volju i da nećemo odustati od borbe da Šabac ima poštenu i domaćinsku vlast koja radi za narod, a ne svoj džep - zaključio je predsednik IO SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Valjda, najveći pokušaj krađe? Nećete valjda da im dozvolite da to i ostvare!

NEBOJŠA

pre 3 godine

ДИВНО РЕЧЕНО !!!аааа оћете ли ви похапсити те плјачкаше и лопове,кад преузмете власт ???наравно да нећете!!!а ,питам се ,питам се,зашто ???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija