• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.06.2020

12:20

PETROVIĆ I ZELENOVIĆ PLJUNULI U LICE ŠAPČANIMA! Jovanov: UMISLILI SU DA SU BOGOVI! Uzeli su im sve, sada bi da im OTMU I PRAVO GLASA

Politika

PETROVIĆ I ZELENOVIĆ PLJUNULI U LICE ŠAPČANIMA! Jovanov: UMISLILI SU DA SU BOGOVI! Uzeli su im sve, sada bi da im OTMU I PRAVO GLASA

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov poručio je danas da se odlukom da se ponište rezultati izbora u Šapcu poništava izborna volja građana i istakao da SNS ima obavezu da zaštiti slobodu naroda da odlučuje o tome kome želi da pokloni poverenje.


Jovanov je u saopštenju naveo da je Nebojšta Zelenović svoju odluku da izađe na izbore u Šapcu objašnjavao rečima da u tom gradu, zahvaljujući činjenici da on njime upravlja, postoje apsolutno fer i demokratski uslovi za izbore.


Navodi da su na takvim izborima građani Šapca dali 11.279 glasova više listi Aleksandar Vučić - za našu decu, nego listi Petrovića i Zelenovića.

"A onda su Petrović i Zelenović, nakon što su videli te rezultate i shvatili da ih Šapčani više ne žele na čelu svog grada, rešili da pljunu u lice građanima Šapca i preko svoje Gradske izborne komisije, ponište njihovu izbornu volju, jer nije u saglasju sa njihovim željama i potrebama", naveo je Jovanov.

Dodaje da su izgleda Petrović i Zelenović umislili da su bogovi i da oni, a ne narod, mogu da odrede kakvi rezultati izbora treba da budu, kao i da je važnije šta hoće oni, nego građani Šapca.

"Štaviše, za prethodne dvadeset i četiri godine, koliko su na vlasti u Šapcu, Petrović i Zelenović su od građana uzeli sve. Samo im je glas na izborima ostao, kao poslednje utočište dostojanstva i slobode. Sada bi i to da im otmu. E, to se ne sme dozvoliti", naveo je Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija