• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2020

23:30

EVO PRILIKE DA BOŠKIĆ, ĐILAS I FAJON OSPORE IZBORE U FRANCUSKOJ! Vesić rasturio opoziciju!

Politika

EVO PRILIKE DA BOŠKIĆ, ĐILAS I FAJON OSPORE IZBORE U FRANCUSKOJ! Vesić rasturio opoziciju!

Podeli vest

Danas su građanke i građani Francuske glasali na drugom krugu lokalnih izbora u Francuskoj

Na izbore u Parizu, na kojima je direktno biran prvi čovek grada, izašlo je 36,3 odsto građana. Pobedila je sadašnja gradonačelnica En Idalgi sa 50.2 odsto glasova izašlih birača. Znači iza gradonačelnice Pariza stoji nešto više od 18 odsto građana Pariza!

Eto prilike za Tanju Fajon i njene prijatelje iz Srbije tajkuna Dragana Đilasa i fašistu Boška Obradovića da odmah ospore rezultate izbora u Parizu. Кako to Fajonka kaže, koja je izabrana na izborima na koje je izašlo 28 odsto birača, izbori u Parizu su neregularni.

Jer za nju uvek važe dupli aršini. Ona može da bude izabrana na izborima na koje izađe 28 odsto birača, ali zato su za nju neregularni izbori u Srbiji na koje izađe 50 odsto birača. Eto joj prilike da bude dosledna i da ospori izbore u Parizu na koje je izašlo manje ljudi nego u Beogradu. Samo gde sme ona da napadne Francusku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija