• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2020

17:36

VULIN RAZGOVARAO SA ČLANOM BUNDESTAGA NOJEM: Zahvaljujući poslanicima nemačke levice često se čuje istina o KiM i o položaju srpskog naroda u toj zemlji!

Politika

VULIN RAZGOVARAO SA ČLANOM BUNDESTAGA NOJEM: Zahvaljujući poslanicima nemačke levice često se čuje istina o KiM i o položaju srpskog naroda u toj zemlji!

Podeli vest

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa poslanikom partije Die Linke članom Bundestaga Savezne Republike Nemačke dr Aleksanderom Nojem

Vulin je u razgovoru iskreno zahvalio dr Noju i nemačkoj partiji levice Die Linke na principijelnom stavu po pitanju Kosova i Metohije i poštovanju suvereniteta i integriteta Srbije.


- Zahvaljujući hrabrim poslanicima nemačke levice Die Linke, čitava Nemačka i Evropa često imaju priliku da čuju punu istinu o Kosovu i Metohiji i položaju srpskog naroda koji tamo živi. 


Pokret socijalista Vam je zahvalan što u Bundestagu jasno i nedvosmisleno podsećate na kršenje međunarodnog prava od strane Međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji i što imate hrabrosti da u Bundestsgu kažete istinu koju ni Evropa, ni Nemačka ne vole uvek da čuju. 


Dr Aleksander Noj je iskreni i dosledni  levičar, ali je, pre svega, iskreni borac za principe međunarodnog prava i prijatelj  Srbije i srpskog naroda - istakao je Vulin. 


Poslanik Bundestaga dr Aleksander Noj uputio je čestitke srpskom narodu, predsedniku PS-a Vulinu i predsedniku Srbije Vučiću povodom ostvarenog izbornog rezultata. 


On je čestitao na velikoj i ubedljivoj pobedi liste koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na kojoj se nalazi i svoj doprinos daje i Pokret socijalista. 


Vulin je zahvalio dr Noju na iskrenim čestitkama i uputio mu poziv da bude gost Pokreta socijalista u Beogradu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija