• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.06.2020

09:14

NAJGLUPLJA KOALICIJA U ISTORIJI SRPSKE I YU POLITIKE! Raspao se Savez za Srbiju!

Politika

NAJGLUPLJA KOALICIJA U ISTORIJI SRPSKE I YU POLITIKE! Raspao se Savez za Srbiju!

Podeli vest

Kako pišu pojedini beogradski mediji, opozicioni blok Savez za Srbiju više ne postoji

Naime, SzS je sinoć održao sastanak na kojem je dogovoren prestanak postojanja ove grupacije opozicionih stranaka.

Izvori kažu da su ovo ostalim predstavnicima stranka koje su činile Savez predložili Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke i Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

Kako pojedini mediji navode, ovo su ostalim predstavnicima stranka koje su činile SzS predložili Ðilas i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, koji su, navodno, rekli da je Savez dostigao svoj maksimum te da svaka članica treba sada samostalno da se razvija.

Protiv ovoga bili su Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, Željko Veselinović, predsednik sindikata Sloga i Zoran Lutovac, predsednik DS, dok se Boško Obradović, lider Dveri, navodno dvoumio.

Prema saznanjima, raspad SZS biće maskiran time što će se “praviti” novi opozicioni blok koji bi mogao da se zove Srpska bojkot opozicija kojoj bi se pridružili manji pokreti.

Na ovu vest reagovao je i fukcioner Demokratske stranke, Goran Ješić.

- Najgluplja koalicija u istoriji srpske i YU politike. A nije baš bez veze konkurencija, Meho Spaho i Korošec like this! - napisao je na Tviteru Ješić.

Foto: printscreen Twitter

Sociološkinja Vesna Pešić navela je na Tviteru da je "bojkotašima laknulo" jer imaju "rezultat bojkota".

- E, baš mi je žao, nestala koalnicija bojkotaša. A mora da je i bojkotašima laknulo, imaju neki rezultat bojkota - napisala je.

Foto: printscreen Twitter

 

Možda bi bolji naslov bio "Jeremić i Đilas napustili SzS, Obradović se premišlja"... Bogdanović solidan - napisao je Dragan Šutanovac.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Žigolo

pre 3 godine

Čekaj bre, ne može to tako, šta sada sa "Ugovor sa narodom", puj pike ne važi, malko smo se zezali sa vama i pravili vas budalama? Ako se ugovor raskida onda mora da se plate PENALI ... xa xa xa, Ješić je potpuno u pravu, u istoriji Srbije nije postojala gluplja i besmislenija koalicija. Kako ti ljudi još imaju obraza da izađu pred bilo koga i da bilo šta kažu?

Dule

pre 3 godine

E sada bi ova jadna druzina trebala da ide na jednu demokratsku rehabilitaciju, buduci da ce im poslanicki imuniteti biti ukinuti. Najbolja za njih rehabilitacija je u Zabeli, ali posto toliko mrze Srbiju i sve sto je srpsko mozemo ih pokloniti Lepoglavi ili KPD Zenica da tamo vezbaju demokratiju.Mislim, da je ipak bolji Remetinec jer tamo je sve ista sorta izuzev Boskica jer on je ipak siledzija i za njega je mozda KPD Zenica bolji izbor.

evropejac

pre 3 godine

Engleske tajne sluzbe placaju i jednog i drugog i jos po nekog, pa je onda logicno da ih udruze. A to sto su bojkotovali izbore je njihova dobra procena da bi se na izborima pokazali koliko nemaju podrsku naroda. Njih su ostavili da pokusaju nasilnu smenu vlasti, a tada ce moci da tvrde da je veliko deo naroda za njih. Da su izasli na izbore, ta prica ne bi pila vodu.

gago

pre 3 godine

Dva brutalno i na sumnjiv nacin bogata coveka skidaju palafurdiju sa platnog spiska.

Avram

pre 3 godine

Koalicija "moj do mojega". Ako je ovo opozicija onda sam ja Novak Djokovic. Ovo je jedna cirkuska druzina. Ali,nisu oni krivi. Krivi su biraci koji su svojim glasovima dozvolili da ovakvi sede u Skupstini Srbije i naplacuju nerad.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija