• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2020

08:59

SAVETNICA PREDSEDNIKA SRBIJE U JUTARNJEM PROGRAMU! Evo GDE JE BIO VUČIĆ proteklih nedelju dana i ZAŠTO se nije pojavljivao!

Politika

SAVETNICA PREDSEDNIKA SRBIJE U JUTARNJEM PROGRAMU! Evo GDE JE BIO VUČIĆ proteklih nedelju dana i ZAŠTO se nije pojavljivao!

Podeli vest

Savetnica predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je da je zdravstvena situacija u Novom Pazaru glavni problem, ali da je politička priča pokrenula lavinu dezinformacija iz tog grada jer su tamo u sukobu tri političke strane.

"Tamo su u sukobu tri političke strane, gde jedan od lidera svoju državu naziva fašističkom tvorevinom i nemani", rekla je savetnica predsednika Srbije za Prvu.

Govoreći o situaciji u Novom Pazaru i o tome da se predsednik Aleksandar Vučić nije oglašavao neko vreme, istakla je da je bilo potrebno vreme kako bi se sagledala celokupna sitiuacija.

"I predsednik je video podatke, kao i premijerka. Ali je trebalo vremena da se analizira čiji interesi se prepliću u tom gradu. To je bio dobar test da se vidi ko i kako pokušava da destabilizuje zemlju", rekla je Vasiljević.

Ona kaže da su se političke igre prebacile u polje zdravstva i da je greška što nije bilo brže komunikacije.

Na pitanje ko igra političku igru, ona je rekla da su to pre svega Sulejman Ugljajin i Muamer Zukorlić.

"Ugljanin koij sve vreme pokušava da destabilizuje Srbiju", rekla je Vasiljević i dodala da građani Novog Pazara treba da znaju da država stoji iza njih i da će učiniti sve da se zdravstveno stanje u tom gradu poboljša.

Foto: printscreen TV Prva

Ona je rekla i da su prilikom posete pemijerke i ministra zdravlja Novom Pazaru zviždali i leđa okretali simpatizeri Ugljanina i Zukorlića. Upitana šta je istina u medijskim natpisima o zdravstvenom stanju predsedniku Srbije, ona je rekla da je bilo zabavno gledati one koji su se brinuli što se nije pojavljivao u medijima, jer su to isti ljudi koji su pre toga brojali sekunde koliko je bio na TV-u pa su krenule spekulacije.

Najpre su krenule, kako kaže, spekulacije da je zaražen koronavirusom i da se nalazi na VMA, a onda kada su videli da VMA nije kovid bolnica, pocele su druge spekulacije.

"Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić se nalazio tamo gde se i uvek nalazi, na relaciji Predsedništvo, vila Bokeljka, kao što znate bili smo u Briselu, a onda je put za Ameriku odložen, jer je prištinska strana otkazala posetu, a onda je otkazan i put za Sloveniju, ovih nedelju dana nepojavljivanja predsednika ne znače ništa, Vučić nije stigao ni da sumira rezultate izbora i da pokrene pregovore", kazala je Vasiljević.

To vreme, objašnjava ona, predsednik je iskoristio da malo sabere rezultate izbora kojima nije mogao ranije da se bavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 3 godine

Gledao sam gostovanje Suzane V. kod Jovane Joksimovic na TV Prva, i opet sam se mnogo iznervirao. Jovana je bas nepristojna i neprofesionalna, prosto tendeciozna. Takvu neosnovanu nadmenost i nekorektnost u komunikaciji, malo ko ima na malim ekranima. Ma dzaba kilo sminke i pudera, utisak je katastrofalan. Nasuprot Jovani, sve pohvale Suzani na odmerenosti, strpljenju i profesionalnosti. Vrlo otmena i harizmaticna zena!

Čiča Avalski

pre 3 godine

Suzana bolje brani ovog gospodara, nego prethodnog Koštunicu - što rekoše Turci ' u Turaka krvave ruke do lakata, a janjičarima do ramena '.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija