• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.07.2020

20:34

PAPRENE KAZNE UKOLIKO NEMATE MASKU U PREVOZU I U TRGOVINAMA! Evo kada počinje kažnjavanje i KOLIKO ĆE SE NAPLAĆIVATI!

Politika

PAPRENE KAZNE UKOLIKO NEMATE MASKU U PREVOZU I U TRGOVINAMA! Evo kada počinje kažnjavanje i KOLIKO ĆE SE NAPLAĆIVATI!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se na dve nedelje se zatvarju noćni klubovi i slavovi od 23 časa do 6 ujuturu, kafići i studentski domovi.

Predsednik je istakao da u ponedeljak počinje kažnjavanje svih koji nemaju zaštitnu masku u prevozu i u trgovinama.

- Od ponedeljka za uvode se kazne  za one koji u tržnim centrima i javnom gradskom prevozu  ne nose maske. Svi koji ne poštuju ovu meru platiće kaznu između 5.000 i 6.000 dinara. U zatvorenom prostoru biće dozvoljeno okupljanje do 100 ljudi, a na otvorenom 500 ljudi - objasnio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Poenta

pre 3 godine

Sta je poenta kaznjavanja visokim kaznama: Zastititi gradjane ili puniti Budzet? Sta ja, koji nosim masku imam od toga sto neko ne nosi masku i sto ce ga kazniti visokom kaznom, a taj isti ce me zaraziti? Nista? Sta, imacemo respirator vise? Ne. Isto ce biti, samo sto ce se u zbiru od gradjana Srbij pokupiti po onih 100 evra, u proseku. Konkretno, zivim u USA, nema kazni, a dobijamo od drzave za nezaposlenost po 626$ u punom iznosu, plus 600$ kao pomoc, NEDELJNO, 13 nedelja. Alo NEDELJNO. To je snaga drzave, a ne kazne plus/minus 100 evrica, sto bi rekao Sojic. NISTA JE TO.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija