• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2020

16:10

IMA DOVOLJNO TESTOVA! Bolnica u Šapcu odgovorila Nebojši Zelenoviću!

Politika

IMA DOVOLJNO TESTOVA! Bolnica u Šapcu odgovorila Nebojši Zelenoviću!

Podeli vest

Opšta bolnica u Šapcu ima dovoljno testova na koronavirus i ne treba širiti neproverene vesti i unositi paniku da testova nema, navela je ta bolnica na sajtu i saopštila da se stanje zaliha testova proverava na dnevnom nivou

 

- Obaveštavamo građane Šapca da će svi pacijenti koji imaju utvrđenu indikaciju na osnovu simptoma oboljevanja od Kovid 19 - biti blagovremeno testirani i da ne treba širiti neproverene vesti i unositi paniku da testova nema - piše u saopštenju te bolnice u vezi sa količinom testova na koronavirus.

Navodi se da su nadležne institucije Srbije obezbedile potrebne količine testova za uzorkovanje na prisustvo korona virusa metodom PCR - brisom iz nosa i grla, kao i seroloških - brzih testova na antitela iz krvi.


Napominju da se pored referentnih laboratorija u Beogradu, uzorci testiraju i u Veterinarskom specijalističkom institutu Šabac.

Iz te bolnice su apelovali na odgovorno i savesno pridržavanje preporučenih i propisanih mera sprečavanja širenja infekcije, jer samo tako i svi zajedno, možemo pobediti epidemiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija