• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.07.2020

08:46 >> 08:52

VUČIĆ SE VEČERAS U 18 SATI OBRAĆA JAVNOSTI, predsednik govori o formiranju NOVE VLADE I SUZBIJANJU KORONE!

Politika

VUČIĆ SE VEČERAS U 18 SATI OBRAĆA JAVNOSTI, predsednik govori o formiranju NOVE VLADE I SUZBIJANJU KORONE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas po podne obratiće se javnosti povodom razgovora o formiranju nove Vlade Republike Srbije, nastavka dijaloga između Beograda i Prištine i planova za suzbijanje epidemije Kovid-19.


Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije saopštila je da će konferenciji za novinare prisustvovati ministar finansija Siniša Mali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.


Konferencija za novinare, uz poštovanje svih epidemioloških preporuka zaštite, biće održana u 18 časova, navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija