• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2020

23:20

BRNABIĆ: Najoštrije osuđujem vandalizam političara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije!

Politika

BRNABIĆ: Najoštrije osuđujem vandalizam političara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić najoštrije je osudila večerašnji vandalizam i upad u Skupštinu Srbije

- Najoštrije osuđujem vandalizam poličara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije u trenutku kada se država i naš zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom virusa Covid 19 od početka pandemije. Pošto nisu mogli da u Skupštinu Srbije uđu na izborima ponovo su pokazali svoje pravo nasilničko lice pokušavajući da steknu političke poene na najvećoj krizi na planeti od Drugog svetskog rata. Broj novozaraženih u svetu svakoga dana raste i zbog toga je važno da budemo jedinstveni i prižimo svu neophodnu podršku našim zdravstvenim radnicima koji se predano bore za svaki život u Srbiji.  Država i sve njene institucije zaštitiće pravni poredak kao što se to čini u svakoj demokratski uređenoj zemlji - istakla je premijerka Srbije Ana Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija