• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2020

21:34

VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Ne bi me iznenadilo da iza ovog haosa STOJI DRAGAN ĐILAS da bi dokazao da je on jedini lider OPOZICIJE!

Politika

VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Ne bi me iznenadilo da iza ovog haosa STOJI DRAGAN ĐILAS da bi dokazao da je on jedini lider OPOZICIJE!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući na TV Pink istakao je da su na ulicama fašisti koji napadaju sve one koji misle različito od njih

- Ja se sa Sergejem Trifunovićem ne slažen ni oko čega, ali rulja koja linčuje čoveka samo zato šte se ne slaže sa njima zaslužuju prezit. Večeras je nekoliko stotina ekstremista izašlo na ulice da bi uništavali grad. To su bednici i fašisti. Bednici su ljudi koji su spremni da linčuju one sa kojima se ne slažu - rekao je Vučićević.

Glavni i odgovorni urednik Informera raskrinkao je još jednu laž lidera Dveri Boška Obradovića.

- Imate i snimak Boška Obradovića koji kuka od bolova na nekom trotoaru. izgleda da nameštaju snimak. Mi smo objavili da ga demonstranti vređaju, a onda kada nailazi kamera TV N1 on izjavljuje da su ga prebili. Ma nemojte molim vas - dodao je Vučićević.

Foto: Printscreen TV Pink

Vučićević je objasnio da ne može da tvrdi, ali da ga ne bi iznenadilo da iza svega ovoga stoji Dragan Đilas.

- Ne bi me iznenadilo da iza svega stoji Dragan Đilas kako bi, eto, dokazao da je on lider opozicije. Pa danas rulja linčuje Sergeja, opet kažem, ne slažem se sa Sergejom, ali rulja ne sme da dira nikoga samo zato što se ne slažu sa njima. Svi moramo ovo da osudimo. Evo pre sat vremena je objavio "Mene niko nije napao danas". Ovo je možda i dokaz za to. Čovek najavljuje da će nastaviti sa ovim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Pa, svi su zajedno doprineli ovom stanju..političari, novinari itd...mnogo ste se pljuvali međusobno...odavno su ovo vaši lični obračuni...kako sada vratiti situaciju na početak?..

ponosanS

pre 3 godine

Sudeci po svemu i po reakciji iz okruzenja i sa zapada, iza ovog stoje sile koje su kroz vekove stajale na suprotnoj strani Srbije i srpskog naroda. Daj Boze da gresim ali, previse podudarnosti ne moze biti slucajno. Zapadu smeta stabilna Srbija a ovi toboz opozicionari iz Srbije, vise od majke vole dolare i evrice, na zalost.

Saradžogla

pre 3 godine

Вучићевићу,синко,објави ... Стари Џоле сељак из села уз дупе Београда подигао спомен себи за живота.Мајстор рекао да испише слова,угравира слику и постави спомен за толико и толико евра.На гробљу дотрчао општинар и беше ... Једна такса па плус још једна - ПЕТ ХИЉАДАРКИ ДИНАРА?Тај таксамен је задужен за одржавање гробља а да за протекле године није травку чупнуо?

Marko

pre 3 godine

Nemoj to da radiš imaš dovoljno pameti zarađuj drugačije!

Vns

pre 3 godine

DJV se malo uplašio....Prpa Bucko....a bit dragi pregledači poruka što ne objavljujete moje poruke....ma nema veze...uapitajte se i vi za vaš moral.....pitam se zašto....

tuga

pre 3 godine

da je oko Vucica manje ovakvih ljiga, ovo se ne bi desavalo, narod je ogorčen na ovakve pojave a ne na Aleksandra

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija