• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2020

18:56

ŠOKANTNO OTKRIĆE! U NASILJE PRED PARLAMENTOM UMEŠANI I STRANCI! Milov opasan krimos divljao pred Skupštinom!

Politika

ŠOKANTNO OTKRIĆE! U NASILJE PRED PARLAMENTOM UMEŠANI I STRANCI! Milov opasan krimos divljao pred Skupštinom!

Podeli vest

Više puta osuđivani Ranko Đurišić Crni iz Podgorice, čovek jako blizak Milu Đukanoviću, preksinoć glumio 'nezadovoljnog građanina Srbije'

Jedan od učesnika nasilnih protesta ispred Skupštine Srbije preksinoć je bio i višestruko osuđivani Ranko Đurišić Crni iz Podgorice, čovek od velikog ličnog poverenja crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, otkriva Informer!

Đurišić je Milov 'specijalac', koji je sa svojom ekipom podržao nasilne demonstracije i napade na policiju u centru Beograda. Naši bezbednjaci uspeli su da ga identifikuju iako je sve vreme protesta bio maskiran.

(VIDEO) HRVAT USRED BEOGRADA ZAPEVAO HIMNU HAJDUKA! Splićanin slavio TORCIDU u srpskoj prestonici!

Proglašen neuračunljivim

Kako saznajemo, Đurišić je više puta osuđivan za teška krivična dela, a u Crnoj Gori se tretira kao 'bezbednosno interesantna osoba'.

Igor Bečić
Mnogo više je na ulici bilo onih instruiranih, plaćenih od raznih centara moći. Postoje jasne indicije o umešanosti bezbednosnih službi iz regiona.

- On je, između ostalog, optužen za pokušaj ubistva Darka Pejovića, kada mu je u julu 2012. godine iz automatske puške naneo teške telesne povrede, nakon čega ga je sudski psihijatar za isto delo proglasio smanjeno uračunljivim... Policija ga često privodi, pretresa mu automobil i stan. On je čak i sam ranije rekao da ga policija proverava svaki put kada iz Srbije uđe u Crnu Goru i da mu oduzimaju automobile - prenosi Informerov izvor i dodaje da se Crni 2018. preko fantomske 'Stranke biroa nerada' kandidovao za predsednika Crne Gore, ali je ubrzo odustao i pozvao svoje pristalice da svoj glas daju Đukanoviću!?!

PREDSEDNIK VUČIĆ SIGURAN: U protestima bilo upliva i inostranih službi!
MLAĐAN ĐORĐEVIĆ I CRNOGORSKA MAFIJA STOJE IZA NEREDA! Vesić najavljuje krivične prijave protiv organizatora!

Foto: printscreen instagram

Komentarišući ove navode, bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović kaže da crnogorskom režimu očigledno odgovaraju nasilje i haos na ulicama Beograda.
- Njima odgovara što nestabilnija situacija u Srbiji. Crnogorci sve svoje probleme pokušavaju da prebace na Srbiju, jer im je tako najlakše. Zato nije iznenađujuće što ovakvi sumnjivi likovi podržavaju nasilne demonstracije protiv vlasti u Beogradu. Crna Gora sa svojim problemima pokušava da skloni pažnju sa litija i problema sa SPC kako bi bili manje u fokusu strane i domaće javnosti - objašnjava Nicović.

Ivica Dačić
Šef srpske diplomatije

Ne verujem da su ovo spontani protesti. Mogli ste da vidite niz agresivnih pojedinaca. Povređeni su policajci, zapaljena su kola, žao mi je zbog svega toga jer se nanosi velika šteta Srbiji.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić tvrdi da su inspiratori preksinoćnjeg protesta vladika Grigorije i Đilasov najbliži saradnik Mlađan Đorđević, koga optužuje da je lično angažovao pomenutog Đurišića i slične nasilnike.
- Mlađan Đorđević je mozak nasilja koje se događa na srpskoj političkoj sceni, eksponent pojedinih ruskih političkih snaga koje prezire predsednik Rusije Vladimir Putin i jedan od najzaslužnijih za nezavisnost Crne Gore. On danas u Srbiji nastavlja da radi svoj prljavi posao. Najsmešnije je, ipak, kad Đorđević narodom naziva huligane koji su uništavali Beograd. Da li je narod i Ranko Crni Đurišić, više puta osuđivan za ubistva u Crnoj Gori koga je on doveo da preti srpskoj policiji i uništava prestonicu? - pita se Vesić.

 

Želi da destabilizuje

Portparol crnogorske Nove srpske demokratije Marko Kovačević ocenjuje da Đukanović koristi svaku priliku da preko svoje agenture u Beogradu destabilizuje Srbiju.

- Njemu nije važno ko je koja strana u Srbiji jer će uvek iskoristiti svaku priliku da pošalje svoje kriminalce tamo gde treba naškoditi Srbiji. Pa tako i na proteste u Beogradu on instalira svoje kriminalce koji imaju zadatak da izazovu eskalaciju - zaključuje Kovačević.
 

Lažni poljoprivrednik 'Sloba Robija'

Foto: printscreen

Đilasova novinarka Tatjana Vojtehovski pokušala je na Tviteru da od Slobodana Petkovića, zvanog Sloba Robija, sa Novog Beograda napravi novu zvezdu nasilnih protesta u Beogradu.
Ona je, naime, na svom profilu napisala da bi trebalo poslušati šta ima da kaže 'poljoprivrednik iz Pazove'. Međutim, Slobodan Petković Robija ne živi u Pazovi već na Novom Beogradu.
Uz to, nikada se nije bavio poljoprivredom, a povrh svega ima debeo policijski dosije, odnosno prijavljivan je za brojna krivična dela, i to za krađe, nasilje i tuče.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sofra

pre 3 godine

A sto policija tuce ljude koji si digli ruke "u vis" nema veze

Mare

pre 3 godine

Greska je stobnije uhapsen? Pa ljudi mi obicni gradjani ne smemo i kada bi hteli u CG a ovaj terorise Beograd? Hapsenje odmah.Kao milo sto hapsi neduzne Srbe mi treba ovoga da uhapsimo i ispitujemo dok sve zivo ne kaze.Blag je Vucic nevalja to

Sofra

pre 3 godine

.... I oni momci na klupi sa podignutim rukama, opasni keiminalci

Marcco

pre 3 godine

Dok je u Srbiji 60% policijskog i sudskog kadra direktno ili indirektno povezano sa Crnom Gorom, dotle će Crnogorci po Srbiji da rade šta god hoće... Nema tog beogradskog Crnogorca koji će istragom i suđenjem da "okalja obraz" radeći kako treba kada je zemljak u pitanju.

PRAVDA

pre 3 godine

Pa kada ga je policija identifikovala što ga nisu uhapsili .Đukanović bi to iskoristio da je neko iz Srbije učestvovao na demonstracijama u Crnoj Gori.Šta rade bezbednosne službe da li im treba nečiji nalog da postupaju po službemoj dužnosti za bezbednost države,o čemu se tu radi.Takve osobe se momentalno hapse i procesuiraju pogotovo kada su demonstracije tako rušilačke.Ne razumem takvu vrstu tolerancije a zna se da su razne interesne grupe i domaće i strane uljučene u ovaj normalan protest?.

Sara

pre 3 godine

Ma, o čemu pričate ljudi??? Crni Đurišić je nekada bio faca, kao, u Pg... kamataš, kao i brat mu... A sada je samo ludak, koji je na ko zna koliko kokaina dnevno... uživa u bahanalijama i ništa više. U Beogradu je, jer je dobio dete, sa devojkom iz Beograda. Nikakve više veze nema ni sa kim iz podzemlja.. izašao je da divlja jer je mrtav drogiran... To radi i po Podgorici i primorju... Osnovao je svoju stranku iz zezanja.. sprda se... Slika sa Branom je od ko zna kada. Druga stvar, zašto takvu ološ ne deportuju za C. Goru??? Zato i kako se pripadnici kavačkog klana vucaraju po Srbiji??? Gile Stanišić ilegalno prešeo granicu itd.... Smešno... Uzgred, Crni je čak kupio kuću u Pazovi ili Batajnici.. Treća stvar, pominju izvesnog Petkovića, sa N. Beograda.. Lik jeste iz Pazove, otac mu je poljoprivrednik.. jeste bio u zatvoru, ali smešno.. nikakav kriminalac i sl. Verovatno je nešto bezazleno u pitanju.. Koga oni pominju i o kome pišu... Smešno... Crnogorce i sve, koji se zateknu na demonstracijamma, neka deportuju. Nego neće. Pa, verovatno postoji razlog.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija