• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2020

12:04

(FOTO) VUČIĆ NA INSTAGRAMU DOBIO NEOBIČNU PORUKU! Marko zatražio od predsednika ONO ŠTO BI SE MALO KO USUDIO DA TRAŽI!

Politika

(FOTO) VUČIĆ NA INSTAGRAMU DOBIO NEOBIČNU PORUKU! Marko zatražio od predsednika ONO ŠTO BI SE MALO KO USUDIO DA TRAŽI!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je na Instagramu poruku jednog od poštovalaca njegovog rada i zalaganja za našu zemlju.

Naime, Marko Anđelković je poslao poruku podrške predsedniku Vučiću i zahvalio mu se na svemu što radi za našu zemlju. 

- Dragi Predsedniče, moja porodica, deca i ja smo uz Vas. Čuvajte nas i radite kako biste očuvali mir u našoj zemlji da bi naša deca mogla lepše i bolje da žive. Svu sreću Vam želimo i uz Vas smo do kraja života. Živeli Vi, živela naša Srbija. Veliki pozdrav od porodice Anđelković - piše u poruci koju je na Instagramu dobio predsednik Vučić. 

- Poštovani Marko, hvala Vam od srca! Sve najbolje Vama i Vašoj porodici - ljubazno je odgovorio predsednik. 

- Počastvovan sam što sam dobio odgovor od Vas i voleo bih kada biste nam ikako dozvolili i pružili priliku da vas upoznamo - napisao je Marko. 

Foto: Privatna arhiva

Predsednik Aleksandar Vučić će ih primiti odmah po povratku iz Brisela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija