• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2020

14:52

GRAĐANI SRBIJE NISU I NIKADA NEĆE BITI DEO ONIH KOJI RADE PROTIV SVOJE DRŽAVE! SNS Jagodina: Strani agenti i narko karteli neće upravljati Srbijom

Politika

GRAĐANI SRBIJE NISU I NIKADA NEĆE BITI DEO ONIH KOJI RADE PROTIV SVOJE DRŽAVE! SNS Jagodina: Strani agenti i narko karteli neće upravljati Srbijom

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini, na čelu sa predsednikom i narodnim poslanikom Nikolom Radosavljevićem, najoštrije osuđuje bezumno divljanje i rušilački pohod demonstanata koji su na ulicama Beograda, na delu, još jednom pokazali pravu sliku politike Đilasa, Mlađana Đorđevića, Obradovića, Noga i njihovih huligana, koji su se otvoreno stavili na raspologanje stranim agenturama i narko kartelima sa jednim jedinim ciljem, srušiti predsednika Aleksandra Vučića.

Građani Srbije nisu i nikada neće biti deo onih koji rade protiv svoje države i legalno izabranog rukovodstva, onih koji pod plaštom demokratije žele da Srbiju uvedu u fašizam, kršeći, lomeći i paleći  sve pred sobom, napadajući institucije, policiju, uništavajući narodnu i privatnu imovinu, ugrožavajući mir i sigurnost građana koji su šokirani intenzitetom nasilja i mržnje prema sopstvenoj državi. Cela Srbija je svedok najbrutalnijeg nasilja desničara i onih snaga koje nemaju i nikada neće imati uporište kod građana Srbije koji su jasno i nedvosmisleno pokazali na izborima, 21. juna, da su u ogromnom broju  za politiku Aleksandra Vučića, za mir, stabilnost, ekonomski prosperitet i život, a ne za nasilje i huliganstvo. 

Foto: Informer

Nije slučajno da se ovakvi varvarski nasrtaji na Srbiju upravo događaju u trenucima kada Srbiji predstoje veliki izazovi na spoljnopolitičkom planu, na odbrani Kosova i Metohije i zaštiti vitalnih ekonomskih i političkih interesa zemlje. Svi neprijatelji Srbije, spolja i iznutra, stali su pod jednu kapu, kapu stranih agentura i njihovih pomagača i sprovodilaca prljavih poslova - Đilasa, Obradovića i Noga. Zato Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini i u ovim teškim trenucima pruža punu podršku predsedniku Srbije  Aleksandru Vučiću i stavlja mu se na raspolaganje na zadacima očuvanja mira i stabilnosti zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NIJE OVO LICE NAŠE SRBIJE, NEGO LICE HULIGANA! Petrović: Oni koji su sistemski OPLJAČKALI NAŠU ZEMLJU sada pokušavaju da je unište
Politika

NIJE OVO LICE NAŠE SRBIJE, NEGO LICE HULIGANA! Petrović: Oni koji su sistemski OPLJAČKALI NAŠU ZEMLJU sada pokušavaju da je unište

Po ko zna koji put se pokazalo da sve što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao, ispostavilo se kao tačno. U protekla dva dana, nasilne demonstracije, pod dirigentskom palicom Mlađe Đordjevića, Dragana Đilasa, Noga, imale su samo jedan cilj, a to je državni udar, odnosno pokušaj izazivanja građanskog rata. Ovo je pokušaj da se država uništi i unizi. To pokušavaju isti oni koji su sistemski uništili i opljačkali našu zemlju, naveo je Luka Petrović, član Predsednistva SNS.

09.07.2020

11:44

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija