• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.07.2020

12:52

(VIDEO) KAKVI SU TO LICEMERI! Smajlović o doktoru Radovanoviću: GDE JE ON SAD DA NAM OBJASNI DA LI SE KORONA ŠIRI I NA PROTESTIMA?

Politika

(VIDEO) KAKVI SU TO LICEMERI! Smajlović o doktoru Radovanoviću: GDE JE ON SAD DA NAM OBJASNI DA LI SE KORONA ŠIRI I NA PROTESTIMA?

Podeli vest

Dugogodišnja novinarka Ljiljana Smajlović izjavila je gostujući na jednoj televiziji da opozicija pokušava da iskoristi koronavirus u borbi protiv vlasti i da je reč o licemerju...

- Ovo su sve protesti protiv vlasti. Dok jedni viču ne smemo da dozvolimo da Vučić proda Kosovo, ovi drugi viču laže nas vlast oko korone, izveli su nas na izbore pod lažnim informacijama da smo koronu suzbili. Ono što tu meni smeta je što se tu pokazuje svo licemerstvo te teze. U celom svetu skače broj slučajeva korone, a nije Vučić na vlasti u celom svetu. Nije u celom svetu utakmica Zvezda - Partizan  i nisu bili izbori - rekla je Smajlović.

Ona ističe da svi kažu da ne veruju Kriznom štabu i da Krizni štab laže.

- Mi imamo situaciju da lekari i u drugim zemljama ne znaju šta se dešava. Svaki dan menjaju mišljenje, menjaju uputstva. najveći stručnjaci raspravljaju oko toga treba li nositi masku ili ne. To povezujem sa činjenicom da sada kada su ovi protesti. Pa gde su sada ovi eksperti, navodno neostrašćeni? Gde je doktor Radovanović da nam objasni da li se širi korona samo na izborima ili u protestima? Zašto ne grme sa ovih televizija koje su do juče govorile laže nas krizni štab, hteli su da nas ubiju izborima, ne brinu o našem zdravlju, neodgovorni su, kako se sada niko ne brine što se protesti dešavaju? Hoću da kažem da se korona hoće politički iskoristiti protiv vlasti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Gospođo Smajović nemojte se čuditi, što rade ovi, koje skoro NIKO ne podržava. Sad se pojavljuju i razni "stručnjaci" kao pečurke posle kiše, ali ne zaboravite, da pečurke najbolje uspevaju na đubrištu.

zoran

pre 3 godine

Ništa pogrešno nema u njenim dilemama...pogrešan je i tendenciozan naslov.

markovic zoran

pre 3 godine

Postovana gospodjo Smajlovic svaka cast za ovo za profesora Radovanovica. Mi ga dobro znamo iz Kuvajta dugi niz godina gde je radio kao profesor na Medicinskom fakultetu. Obzirom da nije znao da sacuva svoju familiju kako moze da sacuva svoju drzavu od virusa sa svojim "pametovanjem" Naime on se razveo posle 35 godina braka i ozenio mladu studenjiknju kojoj bi skoro bio deda. Tu istu studenjiknju doveo je kao mladu doktorku u Kuvajt i zaposlio je na fakultetu kao asistenta da mu pomaze da ovako pametno istupa posebno da uranijum od bombardovanja zdravo deluje na gradjane Srbije. Toliko o moralu profesora Radovanovica.

Baš hoće

pre 3 godine

Ova se baš trudi da bude upet gl. i odg. urednik Politike.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija