• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2020

08:00

A ŠTA JE SA SRPSKIM ŽRTVAMA? ĐILAS: Svakog 11. jula treba se sećamo srebreničkih žrtava!

Politika

A ŠTA JE SA SRPSKIM ŽRTVAMA? ĐILAS: Svakog 11. jula treba se sećamo srebreničkih žrtava!

Podeli vest

Stranka slobode i pravde Dragana Đilasa objavila je na svom sajtu saopštenje povodom dana sećanja na žrtve u Srebrenici

Saopštenje prenosimo u celosti:

Svakog 11. jula se sećamo srebreničkih žrtava ali i koliko su opasne bezumne politike zasnovane na mržnji i podelama koja uvek vode u tragediju.

 Obaveza svih nas je da nikada više ne dozvolimo da takve politike i njihovi eksponenti ugroze živote ljudi.

 Budućnost Balkana je u pomirenju i saradnji i Stranka slobode i pravde će se svom snagom zalagati za te vrednosti uverena da nikom na zapadnom Balkanu ne može da bude bolje dok nam svima ne bude bolje.

U skladu sa tim verujemo da je prava mera patriotizma naša sposobnost da pogledamo istini u oči i učinimo sve da zajedno izgradimo novi Balkan. Balkan na kome zive ljudi koji svoje razlike dozivljavaju kao bogatstvo, Balkan koji funkcionise na principima tolerancije i saradnje, Balkan koji će ceo biti deo EU - piše na sajtu SSP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rašo

pre 3 godine

Đilasu ništa nije sveto, prodao bi Srbiju za vlast, pa me takve izjave nečude, prati dosledno Tadića i Jovanovića! Daj žuti seli se bre za Tursku i nemoj nas više maltretirati, bruko jedna izdajnička! I kad kreneš povedi onu svoju bagru sa sobom!!!

Rade

pre 3 godine

ODVRATNO!!! Ma ne mislim na izgled tog "nazovi" čoveka!

bole

pre 3 godine

Pazi seti ce se i tebe oni za Koje ti kazes da bi bilo dobro da se stimo!??

Djekson

pre 3 godine

Tako je Djilase ziv nam ti Udri onoga vola koji vuce kola

Vlajko

pre 3 godine

Tako se i njegov predsednik Tadić svuma izvinjavao,a uništavali Srbiju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija