• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

11.07.2020

20:24

DA SAM OSTAO DA LEŽIM, UBILI BI ME! Policajac kome su slomljene obe noge na protestima otkrio kakve ga još muke čekaju!

Politika

DA SAM OSTAO DA LEŽIM, UBILI BI ME! Policajac kome su slomljene obe noge na protestima otkrio kakve ga još muke čekaju!

Podeli vest

Policajac Nebojša Apostolović jedan od je 118 pripadnika MUP koji su poslednjih dana zadobili povrede na protestima širom Srbije. Njemu su polomljene obe noge.

- Stajao sam sa kolegama na platou kod glavnog ulaza u Skupštinu. U jednom trenutku demnonstranti su srušili zaštitnu ogradu i bacili je na policajce. Počeli su da nas zasipaju kamenicama, flašama, limenkama i još nekim predmetima koji nisu mogli da se nađu tu, što znači da su očigledno doneseni sa namerom da bi se napala policija. Bilo je i oštrih predmeta - ispričao je Nebojša Apostolović pripadnicima MUP-a koji su ga posetili u Urgentnom centru.

Kako je rekao, on i kolege su "bukvalno bili saterani na ivicu platoa stepeništa, gde se ulazi u Skupštinu".

- U jednom trenutku, kolega i ja smo se sklonili iza velikog stuba i čekali da prestanu da gađaju da bismo mogli da uđemo u Skupštinu. Proletelo je nekoliko kamenica i kad mi se učinilo da je bezbedno da možemo da uđemo, kolega koji je bio ispred mene krenuo je i uspeo da uđe, a ja sam u tom trenutku, slučajno, svom srećom, okrenuo pogled i video ogroman kamen koji leti ka mojoj glavi. Refleksno sam odreagovao da sklonim glavu od kamena, okliznuo sam se sa zida i pao sa četiri, pet metara visine - opisao je kolegama kako se povredio.

Foto: printscreen RTV Pink

Kako je rekao, da nije bilo njegovih kolega, verovatno bi ostao na asfaltu. Utvrđeno je da ima višestruki prelom leve potkolenice, desnog skočnog zgloba i desne pete. Čekaju ga najmanje dve opercije.

- Gledam kako oko mene lete razni predmeti, kamenje, flaše, a ja ne mogu da se pomerim. Mnogo sam zahvalan kolegama koje su mi pomogle. U nekoliko sekundi prošao mi je ceo život pred očima. To je trenutak kada vidim rulju, lete kamenice, leti sve, a vi ste nemoćni. Da sam ostao da ležim, ubili bi me - ispričao je Apostolović.

Apostoloviću su se na hrabrosti zahvalili ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, kao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija