• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.07.2020

23:00

SAVETNIK MINISTRA TRIVANA BRUTALNO IZVREĐAO VUČIĆA! To mu nije bilo dovoljno, pa pozivao na PROTEST!

Politika

SAVETNIK MINISTRA TRIVANA BRUTALNO IZVREĐAO VUČIĆA! To mu nije bilo dovoljno, pa pozivao na PROTEST!

Podeli vest

Stanković je izneo niz uvreda i pretnji

Srđan Stanković, savetnik Gorana Trivana, koji je zadužen za saradnju sa civilnim društvom u Ministarstvu zaštite životne sredine, otvoreno je zapretio putem Fejsbuka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ga nasilna masa treba sačekati na aerodromu i kako treba paralizovati sistem u državi.

Stanković je predsedniku uputio i jednu zastrašujuću uvredu:

Foto: Privatna arhiva

- Vučiću, rekao bih ti da si pi*ka, ali nemaš ni toplinu, ni dubinu - napisao je Srđan Stanković, a potom dodao:

Foto: Privatna arhiva

- Evo plana protesta za naredna tri dana: Subota, svi na aerodrom da dočekamo našeg voljenog predsednika. Nedelja: Beograd na vodi, da vidimo kako napreduje kula. Ponedeljak: Svi na Košutnjak - preti Stanković.

Foto: Privatna arhiva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BOKI

pre 3 godine

Zbog tog Trivana su u ulici Petra Martinovića ispred njegove zgrade postavili pešački prelaz koji se kosi sa zakonom o bezbednosti u saobraćaju. Kakav je to čovek ?

Rade

pre 3 godine

Klasičan primer: hrani kuče da te ujede! Izvinjavam se psima svih rasa, jer ih obožavam!

surovi

pre 3 godine

Dok je bio angažovan od strane SPS-a kao "expert" i radio u vladi Srbije, sve je bilo "kako treba", ali od kad mu ugovor nije produžen ...... eto njegovog odgovora i pravog lica !!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija