• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2020

14:55

TAKVIH KAO ŠTO JE NOVICA TONČEV OVOM NARODU JE ODAVNO MUKA Orlić: Svim tim lopovima je nepremostiva prepreka Aleksandar Vučić! Srbija neće u ruke prevarantima i siledžijama

Politika

TAKVIH KAO ŠTO JE NOVICA TONČEV OVOM NARODU JE ODAVNO MUKA Orlić: Svim tim lopovima je nepremostiva prepreka Aleksandar Vučić! Srbija neće u ruke prevarantima i siledžijama

Podeli vest

Rušenjem države i uništavanjem tuđih života kao sredstvom za namirenje sebičnih interesa po pravilu se koriste samo najveće lopuže, samo najprimitivnije, najbezočnije partijske kabadahije i dripci. Što bi za obične secikese i pilićare bilo previše, razbojnicima najvišeg ranga nije. Zato nije ni Novici Tončevu, rekao je Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS.

Zna se zašto je takvima kao što je Novica Tončev srcu blisko da ruše državu: zato što je država prepreka za njihovu pljačku, otimačinu, maltretiranje naroda i kabadahijsko iživljavanje nad svima koji podignu glavu. A upravo Tončev je taj koji čitav jug Srbije hara i pustoši, u ime svoje partije i za račun - što lični, što ekipni. Pa se i okružio sličnima, sve istom felom iz bivšeg režima. Sve se u Srbiji zna. 

Svim tim lopovima je nepremostiva prepreka Aleksandar Vučić, i Srbija koja neće u ruke prevarantima i siledžijama.  Zato su im mete i Vučić i Srbija. 

Takvih kao što je Novica Tončev i njemu slični, ovom je narodu odavno muka. I boriće se protiv njih svim snagama. A Srpska napredna stranka će i u toj, kao i svakoj drugoj borbi - biti uz svoj narod. To neka im bude jasno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DAČIĆ: Osuđujem izjavu Novice Tončeva, da se izvini Vučiću!
Politika

DAČIĆ: Osuđujem izjavu Novice Tončeva, da se izvini Vučiću!

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić najoštrije je danas po podne osudio izjavu potpredsednika stranke Novice Tončeva "da će pet-šest hiljada ljudi blokirati auto-put Beograd-Skoplje ''ukoliko još neko od direktora državnih institucija iz redova SPS bude smenjen'', i najavio da će Predsedništvo stranke o tome raspravljati

13.07.2020

19:15

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija