• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2020

22:56

ĐILASOV GURU VLADO GEORGIJEV TVRDI DA JE ZEMLJA RAVNA PLOČA! Protesti sad imaju smisla, đilasovci poslali jasnu poruku ŠTA IM SMETA!

Politika

ĐILASOV GURU VLADO GEORGIJEV TVRDI DA JE ZEMLJA RAVNA PLOČA! Protesti sad imaju smisla, đilasovci poslali jasnu poruku ŠTA IM SMETA!

Podeli vest

Popularni pevač i veliki sledbenik Dragana Đilasa Vlado Georgijev izjavom da je Zemlja ravna ploča objasnio je suštinu negodovanja i pobune protiv režima. On čovek želi da se vlast jasno izjasni o ovom globalnom pitanju

Poznato je da Georgijev već duže vreme kritikuje vlast, ali retko kada je iznosio motiv za to. 

- Čitav život volim globuse, jer volim taj pogled na svet, kontinente mora, ali u poslednje vreme stvarno verujem da Zemlja nije okrugla. Nema nijednog dokaza. Nikola Kopernik nije imao gde da se popne. Pogledajte kako avioni lete i shvatićete da ne postoje letovi ukrug, već samo na jednu stranu - rekao je pevač u jednoj TV emisiji.

Ovo je još jedan od dokaza da se protestanti koji su demolirali prestonicu tokom prošle nedelje bune protiv 5 G mreže, zato što je Zemlja navodno ravna ploča, za gladne u Africi i ostala globalna pitanja...

Podsećamo, na večerašnjem protestu okupljeni su održali minut ćutanja za žrtve Velikog rata, a potom pevali pesme "Oj, Kosovo, Kosovo". 

(FOTO) ZBOGOM PAMETI! Vlado Georgiev prostački izvređao doktora Jankovića: BRAVO, SPAVAJ SA MASKOM, JE*O TE BIL GEJTS!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cyberpunk

pre 3 godine

Predlažem da javno spaljujete knjige, slike i diskove svih umetnika koji su protiv partije. Nemcima je 1930-ih ta taktika upalila. Nebitna je njihova umetnička vrednost, pripadnost partiji je najbitnija!

ponosanS

pre 3 godine

Naravno Georgijev razmislja logicno. Da je zemlja okrugla davno bi presusila, ni jedan se ocan nije razlio u bezdan. Naravno da je covek izgleda odlucio da smenom vlastu u Srbiji spasava Ameriku i glad, zemlju od ratova i kuge 21. veka. Bolje ti pevaj Vlado, ko peva zlo ne misli. Nije politika za male zabe koje ce da skacu u mocvaru da se bore sa krokodilima. Nije politika isto sto i mlataranje laznih moralista, suverenista, demokrata koji su na vlast dosli 2000 drzavnim udarom pa bi reprizu. Svi koji prizeljkuju novi drzavni udar moraju biti svesni da to ne ide bez mrtvih i krvoprolica a ko poziva na krvoprolice svoj narod, taj je monstrum koji mrzi drzavu i narod. Nikad drzavni udar nije doveo bolju vlast od one koju rusi vec uvek goru i svaka sledeca koju drzavni udar ustolici bice gora od svih bivsih. Ko prati politiku kroz istoriju zna to dobro. Sve sto ste mogli unisttili ste, izdali, opeljesili, bukvalno sve a sa izmestanjem regovara sa Pristinom iz UN u Brisel, zabili ste ekser sebi u vlastiti politicki mrtvacki kovceg. Ni jedno se cudo ne desi 2 puta u roku od 30 godina.

Deki

pre 3 godine

Zemlja je ravna. Kupite bilo koji dvogled ili još bolje neku skupu kameru sa dugim objektivom...kad brod nestane na pučini, vi ga samo zumirajte objektivom i opet ćete ga vidjeti.

zoki

pre 3 godine

Pogledajte sta radi po Dorcolu u Beogradu pa malo pisite o tome .

Nenad

pre 3 godine

Mnogo antipatican covek ovaj vlada georgijev. Budi pevaljka, jer ti to nekako i lezi. Mani se filozofiranja i visoke politike, nije to za tebe.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija