• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2020

23:05

NIŠTA IM NIJE SVETO OSIM FOTELJE! Grupica od 30 protestanata OSKRNAVILA PONOS NIŠA! (FOTO)

Politika

NIŠTA IM NIJE SVETO OSIM FOTELJE! Grupica od 30 protestanata OSKRNAVILA PONOS NIŠA! (FOTO)

Podeli vest

Ceo skup, osmog dana protesta, brojao je čak trideset (30!) ljudi, kojima očigledno i dalje ništa nije sveto osim fotelje u koju žele da zasednu po drugi put. Ima ih malo, ali dovoljno da pošalju Srbiji i svetu jasnu sliku ko su i za šta se zalažu. Pokazali su svoje pravo lice – ponos Niša, spomenik Oslobodiocima grada, oskrnavili su

Svoje parole i zahteve izlepili su na simbol grada i spomenik posvećen ljudima koji su se borili za slobodnu, nezavisnu i bolju Srbiju. Kažu da se bore se za budućnost, a ne poštuju svoju prošlost. Pljunuli su na žrtvu naših predaka koji su ginuli da bi mi mogli da živimo slobodno i radimo za Srbiju. 

Foto: Privatna arhiva

Gde je crvena linija za takvo ponašanje?!

Foto: Privatna arhiva


Otkad su spomenici postali prostor za oglašavanje političkih i bilo kakvih poruka?! Da li je to ta intelektualna elita za koju kažu da je drugačija?

Foto: Privatna arhiva


Da li je to njihova sloboda?

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaša

pre 3 godine

Krivi su ali je kriv i Predsednik jer im "PREVIŠE POPUŠTA" ...Pohapsi G..NA ,pa neka rade posle ,ovi iz EU ,šta im je volja !!!

Rade

pre 3 godine

Ma šta njima može da bude sveto!? Razularena ..., pa ne može se reći ni masa, nema ih toliko, grupica, šačica! Ali i pored toga što ih je tako malo, ipak su velika, velika bruka! Ali oni sami za sebe su bruka, nisu za nas! Svako o sebi najbolje govori! Pa neka ih, neka govore, neka pokazuju ko su, šta su i za koga su! Mi smo na izborima pokazali ko smo, šta smo i za šta smo!

Milica

pre 3 godine

Sta njima moze da bude sveto? Njih sacica nasla neato da trazi a da ih covek pita sta, ne znaju! Vlast ne moze na silu! Nikad nije ni mogla! A oni ne mogu da se pomire sa tim da ih narod nece!

Ena

pre 3 godine

Sacica njih se skupila a da ih covek pita sta traze, ne znaju ni sami ! Ne moze vlast na silu!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija