• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2020

18:40

SKANDAL! Viši sud zabranio Informeru da piše o Đilasu!!!

Politika

SKANDAL! Viši sud zabranio Informeru da piše o Đilasu!!!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu danas je glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću, pod pretnjom astronomskih kazni, zabranio da objavljuje tekstove o Draganu Đilasu!

Sud je, kako se navodi, odlučio da zabrani objavljivanje informacija kojima se Dragan Đilas označava kao 'osoba koja na bilo koji način planira, priželjkuje ili poziva na ubistvo Aleksandra Vučića'!?!
 

Politički progon!

Sve sudije koje su nam zabranile da pišemo o Đilasu na funkcije su izabrane u vreme vlasti Dragana Đilasa! Ovo jeste najstrašniji politički progon!
Dragan J. Vučićević


Na osnovu prigovora Dragana Đilasa, Viši sud je, po hitnom postupku, preinačio prethodno rešenje od 13. jula, izrekao zabranu i odredio sudske penale od 100.000 dinara za svaku narednu neistinu kojom bi Informer i portal Informer.rs, prekršili sudsku zabranu!


Glavni urednik Informera kaže da je ovo najstrašniji progon Dragana Đilasa, koji očigledno zloupotrebljava svoje političke veze u sudstvu.
- Sve sudije koje su nam zabranile da pišemo o Đilasu na funkcije su izabrane u vreme vlasti Dragana Đilasa! Ovo jeste najstrašniji politički progon! Gde su sada NUNS, UNS, Evropska unija i svi ostali da dignu glas protiv ovog najstrašnijeg političkog pritiska na medije?! - rekao je Vučićević i apelovao na sve novinare i sve medije da dignu glas protiv 'Đilasovog silovanja novinarstva'.
- Može li iko da zamisli da Viši sud zabrani 'Danasu' ili TV N1 da kritički pišu i izveštavaju o Aleksandru Vučiću? Ne može? To je nemoguće? Pa kako je onda moguće da taj Viši sud zabranjuje Informeru da piše o Đilasu?! - apelovao je naš glavni urednik.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 3 godine

To je nase pravosudje. Rak rana Srbije zbog cega se desavaju mnoge korupcije, malverzacije , progone, osude i ostale ne zakonite radnje koje bole postene gradjane. Ima li neko onu stvar medju nogama da se suprostavi i da rastera tu bagru?

Sale

pre 3 godine

Poštovani uredniče Informera! Pošto pišete i obilazite kuće i stanove javnih ličnosti, želeo bih da upoznam imovinu gospodina Dragana Đilasa. Po mogućnosti voleo bih da vidim njegov stan u Londonu. Iskreno se nadam da dotični nije podstanar. Stanovi koji su njegovi, a vode se na druga lica mi nisu interesantni.

Dragoljub

pre 3 godine

Па ако не можете да пишете о Ђиласу, онда пишите о "Ђури" знаћемо о коме се ради!!

Kleo

pre 3 godine

Pa zasto taj isti sud ne zabrani crtanje meta na celo presednika Vucica pojedinih listova i medfija. Pretnje njegovoj deci putem istih. Koja je to demokratija i sloboda govora. Ovaj sud bi da zacepi usta Infrormeru da pise istinu. To nece da moze.

Orao

pre 3 godine

Po kom zakonu i ustavu bilo koji Sud ovo zemaljski može nekom novinaru ili listu da vrši zabranu istraživačkog novinarstva!!?? Nekada je lažna vest da bi se neko isprovocirao i video kako reaguje. Ova odluka suda je bezakonita i tendenciozna. Sramota!

Vid

pre 3 godine

Ovo mi je isto kao kad bi neka institucija u zemlji Srbiji zabranila Višem sudu da donosi presude.Valjda je posao dnevnih informativnih glasila da svoje čitaoce informišu i o besomučnim manipulacijama ovog najgroznijeg manipulatora.

Dec

pre 3 godine

Pa vi pišite istinu i ne izmišljajte i neće biti kazni.

Milica

pre 3 godine

Samo pisite sve da natod zna. Kupovace novine, veci tiraz i bice i za kazne. Objavite presudu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija