• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.07.2020

09:42

BRNABIĆ: Strašna laž agencije AFP!

Politika

BRNABIĆ: Strašna laž agencije AFP!

Podeli vest

Francuska agencija Frans pres objavila je da je Ljubiša Ðurić preminuo od Kovid-19 u Zemunskoj bolnici čekajući na respirator, a premijerka Ana Brnabić kaže da je reč o strašnoj laži


- Strašna je laž ono što je AFP objavio i o tome ću govoriti na konferenciji za medije danas u 15 sati - rekla je premijerka na pitanje Tanjuga da prokomentariše izveštaj Frans presa koji je preneo Nedeljnik.

AFP je naveo da izveštaj iz Zemunske bolnice pokazuje da je Ljubiša Ðurić čekao prebacivanje u bolnički respiratorini centar u kome u tom trenutku nije bilo respiratora na raspolaganju, preneo je Nedeljnik.

Ljubiša Ðurić je preminuo u Zemunskoj bolnici 12. aprila.


Njegov sin, Petar Ðurić, učestvovao je u demonstracijama u Beogradu i za N1 izjavio da mu je otac umro jer u tom trenutku u bolnici jer nije bilo respiratora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Ima li kraja ovom ludilu? Napravilo se svetsko pitanje oko toga da li je jedan čovek u Zemunskoj bolnici umro čekajući respirator? Zašto? Zato što je njegov sin NASILNIK divljao po Beogradu i jurišao na policiju pa verovatno dobio i pendrek. Aman ljudi, u svetu svakog minuta umiru HILJADE ljudi jer nemaju ni respiratore i NIKAKVU lekarsku pomoć pa se od toga ne pravi globalna predstava. Juče je objavljena vest da u Južnoj Americi skupljaju mrtve po ulicama - zašto AFP to ne isprati i izveštava? Zato što to nije autantična reakcija AFP nego NARUČEN tekst iz Beograda ... SRAMNO, pa čak i da stvarno nije bilo dovoljno respiratora jer u tom trenutku na prste su se mogle izbrojati zemlje koje su ih imale dovoljno.

Joyce

pre 3 godine

Dokle je došlo da se AFP bavi Ljubišom Ðurić. Alo bre belosvetska bagro bavite se sobom i vama sličnima, ostavite više Srbiju gradjanima Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija